reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
syla - tak na południu w Małopolsce i między Krakowem a Rzeszowem...:-)
a co do tarczycy to u mnie siostry również z nią mają do czynienia?? wiec mozę i ja mam:confused:

hehe no różni ludzie teraz jest sympatyczna grupa, ostatnio byli starsi, głuchoniemi a teraz dosyc młodzi.był taki jeden palant co mojego tate od cwaniaków zwyzywał...hahah komedia:-)

uciekam spać dziewczęta
kolorowych snów:-)
i oby złe mysli nas nie nachodziły...

i napiszcie mi jak sie fotki wkleja bo chciałam wam jakąs fotke pokazac

syla - do tych symaptycznych się przyłączam do palantów nie :-D:-D
A teraz znikam do męża.. bo usnął mi za plecami a rano musimy wstać :szok: o 4 więc pora już na Nas..
całuję Was dziewczynki na dobranoc i życzę wszystkim spokojnej nocy...i proszę nie szalejcie z postami :-D żeby jak przyjadę z pracy nie było jak powiedziała Gabi "hiperprodukcji" :-)

Dobranoc

reklama
SŁODZIUTKA dzielna jestes i to bardzo sama wiem jak to ciezko po tak szokujacej informacji czekac :zawstydzona/y: Nawet nie wiem jak to przezylam jak doszlam do domu od gin wszysko straciło dla mnie sens :zawstydzona/y:a pozniej czekac az wszystko sie skonczy To cale moje szczecie tak szybko straciłam

Do góry