reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

szukam ochotnika do zrobienia obiadu..... zupełnie nie mam weny do niczego....
Anetka spokojnie mój M tak zawsze.... odkłada na później i dopóki nie zrobię awantury to nie będzie zrobione.... ale chwila złości, godzinka obrażenia i wychodzi na moje.....
ale ile to człowiek musi się nagadać!!!!!!!

Mi się też dziś nie chce więc raczej nie pomogę dwie leniwe kobiety to już nie za ciekawie wygląda ;-)

reklama
witam jesio raz
a mnie naszla ochota na serek wiejski ze szczypiorkiem ...to pewnie ze alicja o nim pisala

aluyka szukalam Cie i doszukalam hehe ale juz nie pamietam u kogo

wiec trzymamy kciuki za madzie

u mnie tez kabli ze hoho ale teraz przy okazji kladzenia paneli zginely

a ja na obiadek robie wiejskie zarcie bo mam taka ochote tz. ziemniaki do tego sledzie pokrojone ogorki sebulka szczypiorek smietana i polewam na ziemniaczki

reklama
no ja juz od tygodnia na samych pomidorach praktycznie, no wczoraj te niedobre knedle..bleee, czasem do pomidorków zjem kawałek razowca!
no ale za to zapomnialam co to zaparciA
HAHAAH

Do góry