reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ta opcja jest bardzo prawdopodobna ;-);-);-) ale to chyba wina mojego netu... mamy tu paru sasaidow podlaczaonych do jednego routera... i chyba po prostu jest nas za duzo... dlatego tez myslimy z M zeby wziasc sobie indywidualny necik :tak:

E to się nie dziwie, że masz takie opóżnienia na pewno to zwalnia i to sporo jest za duże ociążenie na kablach, ja jak mieszkałam w Żorach miałam net podłączony do kabla z kablówki bo jedno i drugie było z tej samem firmy i net mi się tracił co chwila, wyłączał mi mulił strasznie i okazało, że jak sprawdził to w cale prawie nie było sygnału netowego przez telewizory i jak założył drugie gniazdko to net zaczął mi tak śmigać, że nie mogłam nadąrzyć :-D:-D:-D

eh... no własnie... my chyba z netii sobie wezmiemy... bo kable są... i w netti nie trzeba brac tez abonamentu na telefon...tylko sam necik :-)

eh... no własnie... my chyba z netii sobie wezmiemy... bo kable są... i w netti nie trzeba brac tez abonamentu na telefon...tylko sam necik :-)

Pewnie to jak masz możliwość bierz a jak masz okazje i idzie to kup sobie router net pójdzie przez niego a w domu będziesz miałam bezprzewodowy o ile masz laptop a nie stacjonarny ja tak mam i wygodna wielka nie mam kabli tylko laptop ewentualnie podłączony do ładowania. Nawet do 100 metrów poza mieszkaniem jest net :tak:

nie mam laptopika... mam stacjonarny kompik jak na razie;)
tzn przez dluszy czas po pod koniec roku kupilsismy calkiem nowy sprzecik:tak:
ale necik indywidualny chyba musi u nas zagoscic:)

Danulka
... jaką macie pogodę ?:-)

A powiem Ci, że nawet nawet nie pada jak na razie słoneczka też nie ma ale jest ciepło dziś czuć w powietrzu, o widzisz teraz słoneczko wychodzi powoli :-)

A Ty? tylko nie mów, że śniegiem sypie :szok:

śnieg ??? :szok: jakie snieg :szok::szok::szok: co Ty mówisz... przecie wiosnę mamy :tak:;-):baffled:;-);-)

nie no... tak serio niebo cholernie zachmurzone... i 7 stopni... byle nie padało... bo już mam deszczyku dosyc :tak:

Pewnie, że wiosnę już dość zimy :szok::-D
Aż poszłam sprawdzić ile stopni u nas jest 9 w tej chwili i pięknie słoneczko świeci aż przyjemnie. Już się nie mogę doczekać pogody mam fajny taras i kawkę chętnie bym tam juz piła ale jeszcze za chłodno na takie przyjemności ;-)

reklama
Do góry