reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ta opcja jest bardzo prawdopodobna ;-);-);-) ale to chyba wina mojego netu... mamy tu paru sasaidow podlaczaonych do jednego routera... i chyba po prostu jest nas za duzo... dlatego tez myslimy z M zeby wziasc sobie indywidualny necik :tak:

E to się nie dziwie, że masz takie opóżnienia na pewno to zwalnia i to sporo jest za duże ociążenie na kablach, ja jak mieszkałam w Żorach miałam net podłączony do kabla z kablówki bo jedno i drugie było z tej samem firmy i net mi się tracił co chwila, wyłączał mi mulił strasznie i okazało, że jak sprawdził to w cale prawie nie było sygnału netowego przez telewizory i jak założył drugie gniazdko to net zaczął mi tak śmigać, że nie mogłam nadąrzyć :-D:-D:-D

eh... no własnie... my chyba z netii sobie wezmiemy... bo kable są... i w netti nie trzeba brac tez abonamentu na telefon...tylko sam necik :-)

eh... no własnie... my chyba z netii sobie wezmiemy... bo kable są... i w netti nie trzeba brac tez abonamentu na telefon...tylko sam necik :-)

Pewnie to jak masz możliwość bierz a jak masz okazje i idzie to kup sobie router net pójdzie przez niego a w domu będziesz miałam bezprzewodowy o ile masz laptop a nie stacjonarny ja tak mam i wygodna wielka nie mam kabli tylko laptop ewentualnie podłączony do ładowania. Nawet do 100 metrów poza mieszkaniem jest net :tak:

nie mam laptopika... mam stacjonarny kompik jak na razie;)
tzn przez dluszy czas po pod koniec roku kupilsismy calkiem nowy sprzecik:tak:
ale necik indywidualny chyba musi u nas zagoscic:)

Danulka
... jaką macie pogodę ?:-)

A powiem Ci, że nawet nawet nie pada jak na razie słoneczka też nie ma ale jest ciepło dziś czuć w powietrzu, o widzisz teraz słoneczko wychodzi powoli :-)

A Ty? tylko nie mów, że śniegiem sypie :szok:

śnieg ??? :szok: jakie snieg :szok::szok::szok: co Ty mówisz... przecie wiosnę mamy :tak:;-):baffled:;-);-)

nie no... tak serio niebo cholernie zachmurzone... i 7 stopni... byle nie padało... bo już mam deszczyku dosyc :tak:

Pewnie, że wiosnę już dość zimy :szok::-D
Aż poszłam sprawdzić ile stopni u nas jest 9 w tej chwili i pięknie słoneczko świeci aż przyjemnie. Już się nie mogę doczekać pogody mam fajny taras i kawkę chętnie bym tam juz piła ale jeszcze za chłodno na takie przyjemności ;-)

reklama
Do góry