reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no ładnie się tu rządzi jak mnie nie ma noooooo:-):-):-):-):-)
Wy to macie zdrowie ja wczoraj o 21 juz smacznie spałam:-)
Kinguś , Also super wieści-gratuluję
Wróbelku wypatrzyłam Cie na naszej klasie,pieknie wyglądasz
Niusi dużo zdrówka zyczę
Aga Aj Ty to tylko wieczorami i to tylko na chwilkę:-(
Szafirku pozdrawiam Cie ,co u Was słychac?
Koti a Ty dalej z łózka nie wychoszisz:sorry2:?
Kasiekk...ale Ci fajnie na L4 co??:-)
Selenko kochana niedługo zbliza się sezon na lody a w Opałkowej mają pyszne pucharki mniam,nie odmówimy sobie :-)
ciekawe co u Mordoklejki,Cynicznej?
Alutka z Ciebie też nocny marek,nie?
Alicja ogladałam zdjecia na NK niezła dupeczka z Ciebie hihi
Magdalena26 z Ciebie też :-)a podejżałam Cie
dziewczynki nie wymienione przepraszam ,poranna skleroza chyba ale baaaardzo Was ściskam i cmok cmok
a ja weekend uczelniany

reklama
Zebra z pingwinem poszli zrobić sobie zdjęcie.
Fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe?
Pingwin: - A jebnąć ci?!!!

Sylwia... czytając wczoraj Twój kawał po prostu poryczałam sie ze śmiechu... i caly wieczor co sobie przypomnialam smialam sie sama do siebie... zreszta mooj M tez :-D

Alicja - bardzo fajny obiadek - :-):-) Chociaż mój M nie za bardzo udka bo mają kości - piersiątka lubi najbardziej...

ehh... tato mojego przyjaciela zawsze powtarza taki wierszyk (od razu sorki za słownictwo;-))
"Jedni lubią nózkę, drudzy wolą mostek a ja lubię cipkę - bo tam nie ma kostek":zawstydzona/y:

kinguś super ze wszystko ok... Trzymaj sie kochana :-)

Edytka... odłożyliśmy na razie kupno Agamek :-:)tak:

Hej Iza :-D:-D:-D

jestem jestem... malowalam pazurki... nie spodobalo mi sie i zmazywalam i znowuy malowalam... teraz nadrobilam zaleglosci i jestem :-D:-D:-D

Chwile pozniej na bb i od razu jakies doly dopadaja... ale juz zdecydowanie lepiej :-)

No wiec kompletujemy poranna ekipę :-)

Hej Iza :-D:-D:-D

jestem jestem... malowalam pazurki... nie spodobalo mi sie i zmazywalam i znowuy malowalam... teraz nadrobilam zaleglosci i jestem :-D:-D:-D

Chwile pozniej na bb i od razu jakies doly dopadaja... ale juz zdecydowanie lepiej :-)

No wiec kompletujemy poranna ekipę :-)

Cześć Anetko:tak:

do mnie dzisiaj przychodzi koleżanka nadlać mi pazurki, bo ja noszę żelki:tak:

reklama
nie jest źle, chociaż jedna myśl chodzi mi po głowie:szok: wiesz kochana jaka?:-D
dziś mamy akademię w szkole więc nie ma zajęć:-D także w zasadzie prawie mam już weekendzik:tak: a jak u Ciebie kochana?

ehhh... wiem wiem jaka Kochana :-) powiem Ci tak po cichutku że mnie też... ale ciiii.....
a jako tako... bywalo lepiej... ale bywalo tez gorzej... staram sie myslec pozytywnie:)

A to dzisiaj masz luzik :-)

Do góry