reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki,,,,:-D:-D:-D:-D
heh ale wy mnie znacie,,,,, heh, SYla, ALicja,,:-D:-D:-D:-Dbuziolki dla was,macie rację......ALicja ....że wpadnę jak burza,........Syla,że najpierw zaległości,,,,:-D:-D:-D

Syla podziwiam CIe jesteś dzielna, tyle przeszłaś,,,,,,, teraz będzi eok,, zobaczysz,,,,, mówisz grześi,, heh mnie na snikersy wzieło,,,,,a przecierz chłopak będzie,,heh:-D:-D:-D cieszę się ,że usg ok...

Aga IRl... również cieszesię że wszystko ok...:-D:-D

Alla pięny brzusio,,,,,

Mircia trzymam kciuki

Magdalenko,,,,,,mi lekarz kazał czekać 3m, staranka zaczęłam po 2x@,,udało sięzjść po 4@.......mimo,że byłam wyrywna,,,,, co niektórzy pamiętaja, to organizm sam wiedział kiedy jest gotów, ( jak piszą dziewczynki///a dziś 6m,,,,,,,,

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam,,,,:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wróbelku,,,, matko Twój suwaczek pokazuje 14 tyg do końca,,ale leci,,,,,a jeszcze niedawno mówiłaś o starankach,,,,:-D:-D:-D

wiecie co ten co wymyslil pilota do telewizora powinien dostac nobla! tylko co zrobic jak pilot lezy na stole a ja leze na łózku i nie chce mi sie siegac a mąz wyszedl do łazienki?? heheh o tym nie pomyslał nikt.

Oczywiście, że ją pozdrowie
Uciekam zrobić jakąś fajną kolacyjkę bo umieramy z głodu
Buziam was wszystkie i dobranoc
P.S.
M dodzwonił się do gościa i się facet nieźle zdziwił, myślał że trafił na naiwniaków hehe

reklama
Do góry