reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A co do tych drzewek :laugh2: to faktycznie jakieś marne były... pewnie wyglądały tak jak ja ;-) (choć może sucha nie jestem:tak:) ale życia we mnie nie ma:tak:[/quote]
Kochana, nie mów tak, jesteś Babka pełną parą, a to co się dzieje z Twoim ciałem... pisałaś, że jesteś wierząca, więc pewnie Pan Bóg ma w stosunku do Was inne plany! Ja też tak to sobie tłumaczę, i wiesz, to mi pomaga. Więc porostu musisz uwierzyć, że będzie dobrze, to co się stało już się nie odstanie, ale w przyszłości musi być lepiej....:tak:Bo w końcu ile ON może nas doświadczać, no nie??

reklama
dziewczyny ja od rana śmigam w koszulce z barwami narodowymi, na aucie zawiesiliśmy flagi no i szalik lezy przy telewizorze:-) mąż juz siedzi przed tv i czeka na pierwszy mecz:-) no ale ten najwazniejszy dopiero za kilka godzin! moje piwko malinowe juz sie chłodzi w lodówce :-) więc wieczór zapowiada sie pełen wrażeń:-) choć mało mam wiary w wygraną ale zeby chociaż tak 1:1 to juz byłoby superowo!!!!
no a poza tematem meczu to właśnie mi sie skończył pierwszy @. juz sie nie moge doczekać drugiego..potem trzeci no i staranka:-))
trzymajcie sie ciepło
buziole
pa

mama Aniołka 30.04.2008r

Hej dziewczynki,

Pozdrowienia z niemieckiej stolicy. Tu nastroje iscie antypolskie od kilku dni. Niemcy strasznie pewni wygranej:wściekła/y::no:
Ja mam cicha nadzieje, ze bedzie chociaz remis.

Znalazlam wzruszajaca opowiesc o dziecku, ktore urodzilo sie w 21 tygodniu i 6 dni i przezylo. Medycyna posuwa sie naprzod wiec jest nadzieja, ze takie malenkie dzieci bedzie i szansa uratowac rowniez i w tej czesci swiata.
Zalaczam link do artykulu (niestety artykul tylko po angielsku:baffled:)The tiniest survivor

moj mezus juz wyjechał na telebin poogladac zostalam z synkiem z ktorego tez rosnie niezly piłkarzyna
dziewczyny trzymam za was kciuki
ja jak narazie czekam na pierwsza @

nie jestem zapaloną fanką fudbolu ale też bym chciała choć remis. u mnie obok bramy jest pub już od kilku godzin słychać pokrzykiwania i spiewy :) wyobrażam co będzie podczas meczu :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLSKA GOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam :)

Witam poweekendowo!
My z mężusiem oglądamy formułe, Kubica na razie jest pierwszy. Potem przerzucamy się na piłkę.
Edytko masz wspaniałego męża, nadejdą dla Was słoneczne dni, jestem tego pewna.
Pozdrawiam i emocjonującego kibicowania(duzo tu fanek footballu).

reklama
Na poczatek fluidki ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ zielone na szcescie

Co do dzisiejszego meczu toja do kibiców jakis wielkich nie naleze, nie ludzę sie nawet ze Polska wygra,nie okłamuje się,mamy małe szanse. Masakra co sie dzieje u nas w miescie, pelno ludzi w barwach,na rynku telebim i trybuny trombki nie trombki, spiewy -normalnie szok i rozsmieszylo mnie najbardziej jak przez rynek przejechal samochód o niemieckich rejestracjach i z flagą hihi jakie komentarze sie rzucily :-D

Dlaczegotak
powiedzieli ze te bóle to chyba przez moja macice (tyłozgieta) kazali lezec duzo na brzuchu zeby szybciej sie wyprostowala i zeby przeszly bóle, plamienia nie wiadomo skad.

Do góry