reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Allu jaka piękna figórka!!!!!!!!! Tylko pozazdroscić, ja juz mam taki brzuch jak Ty, a co tu dalej, aż strach pomyśleć...................
Wie ktos może co tam u Gabi i u naszego Jeżyka słychać????????????/

reklama
Ok ide z pieskami pochasać po łąkach, a jak wróce i nie bedzie jeszcze mojego taty to zajrzę do was, (jak ojc wróci, to już nie będę miała na to szansy..........) Pozdrawiam

a ja sie zaraz zbieram do lekarza, za pól godz.będzie męzus po "nas":-)

no w końcu wyjde na powietrze...:rofl2::rofl2::rofl2:

Matko jak Wy tu produkujecie, gaduły jedne.

Syla, trzymam kciuki. Daj znać po wizycie. A czy Ty dzisiaj nie masz urodzin? Bo któraś z Was na pewno dzisiaj ma, ale nie pamiętam która.

Aga_Irl, też trzymam kciukasy.

Wróbelku, cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.

Marlenka, przykro mi strasznie z powodu kuzynki. Takie to dorosłe życie trudne i często niesprawiedliwe...

A nie wiecie co u Gabi? Bo po mojej krótkiej nieobecności a Waszej olbrzymiej produkcji to nie wiem co u niej, a widzę, że się nie odzywa.

hej
ja nic nie wiem co u Gabi ale chyba 38 tydzien jej leci wiec ok,po malutku chodzi i wygglada na to ,ze ciaza jeszcze bedzie przenoszona hihi
Gabiiiiii!!!halo!!!!
odezwij sie

reklama
Do góry