reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Allu jaka piękna figórka!!!!!!!!! Tylko pozazdroscić, ja juz mam taki brzuch jak Ty, a co tu dalej, aż strach pomyśleć...................
Wie ktos może co tam u Gabi i u naszego Jeżyka słychać????????????/

reklama
Ok ide z pieskami pochasać po łąkach, a jak wróce i nie bedzie jeszcze mojego taty to zajrzę do was, (jak ojc wróci, to już nie będę miała na to szansy..........) Pozdrawiam

a ja sie zaraz zbieram do lekarza, za pól godz.będzie męzus po "nas":-)

no w końcu wyjde na powietrze...:rofl2::rofl2::rofl2:

Matko jak Wy tu produkujecie, gaduły jedne.

Syla, trzymam kciuki. Daj znać po wizycie. A czy Ty dzisiaj nie masz urodzin? Bo któraś z Was na pewno dzisiaj ma, ale nie pamiętam która.

Aga_Irl, też trzymam kciukasy.

Wróbelku, cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.

Marlenka, przykro mi strasznie z powodu kuzynki. Takie to dorosłe życie trudne i często niesprawiedliwe...

A nie wiecie co u Gabi? Bo po mojej krótkiej nieobecności a Waszej olbrzymiej produkcji to nie wiem co u niej, a widzę, że się nie odzywa.

hej
ja nic nie wiem co u Gabi ale chyba 38 tydzien jej leci wiec ok,po malutku chodzi i wygglada na to ,ze ciaza jeszcze bedzie przenoszona hihi
Gabiiiiii!!!halo!!!!
odezwij sie

reklama
Do góry