Cześć Dziewczyny! 
W końcu pokazało się słońce! Jak tam u was pogoda?
U mnie na Dolnym Śląsku 10ºC i słonecznie! Aż chce się żyć! 
cfcgirl - cieszę się, że Twój mąż rzuca palenie! To bardzo dobrze.
Mój rzucił po wojsku w 2002 i znowu zaczął teraz na sylwestra. Gdy byłam w ciąży, to od razu przestał palić, ale stało się, jak się stało i dalej się wędzi ...:unibrow:
Spora odpowiedzialność ze strony Twojego lekarza sugerować, taką przyczynę poronienia... Przynajmniej ma to pozytywny wpływ na zmianę trybu życia Twojego męża.
Życzę wytrwałości i mam nadzieję, że napiszesz nam jak mu idzie?!
Przyjeżdżacie na Święta do Polski?
muffy - ja po stracie dzidziusia nie miałam anemii, przynajmniej nic o tym nie wiem. Miałam zrobione od razu badania, między innymi dlatego, że mam (-) ujemną grupę krwi (Rh 0), ale nic negatywnego się nie działo.
Rzeczywiście jesteś drobna... jakiego jesteś wzrostu?
Aha ... to, że pragniesz dzidzi, po takich przejściach jest moim zdaniem normalne ;-) Głowa do góry! Nie daj się! Pamiętaj, jeszcze masz nas!
Trudno mi powiedzieć, co powinnaś robić by przytyć ... Na mnie działają słodycze i węglowodany.
ewa33 - witaj Ewciu spowrotem! Tak właśnie się ostatnio zastanawiałam, jak tam twoja @... Teraz czytam, że jest ok. GRATULUJĘ @ !!!

AMK - jak tam wyniki histap.?
Mocno wierzę, że spotkały się niedługo wszystkie na wątku mamusie! Tak bardzo trzymam za nas kciuki! Świetne słowa otuchy skierowane do muffy! Przyłączam się!
daga.p. - całe szczęście, że nie mieszkamy w Hiszpanii (katastrofa!) ... W Opolu musiałaś widocznie źle trafić...
Tak to już jest z lekarzami...
Niezły stresik musiał Tobie towarzyszyć na egzaminie ...
Pani wizytator ??? :sick:... rrr ... Tym bardziej GRATULUJĘ! 
Ja nauczam języka niemieckiego w Gimnazjum, a Ty?
Pozdrawiam Was wszystkie!
Buziaczki
Miłego weekend'u dziewczyny!

W końcu pokazało się słońce! Jak tam u was pogoda?

cfcgirl - cieszę się, że Twój mąż rzuca palenie! To bardzo dobrze.

Spora odpowiedzialność ze strony Twojego lekarza sugerować, taką przyczynę poronienia... Przynajmniej ma to pozytywny wpływ na zmianę trybu życia Twojego męża.

Przyjeżdżacie na Święta do Polski?

muffy - ja po stracie dzidziusia nie miałam anemii, przynajmniej nic o tym nie wiem. Miałam zrobione od razu badania, między innymi dlatego, że mam (-) ujemną grupę krwi (Rh 0), ale nic negatywnego się nie działo.
Rzeczywiście jesteś drobna... jakiego jesteś wzrostu?

Aha ... to, że pragniesz dzidzi, po takich przejściach jest moim zdaniem normalne ;-) Głowa do góry! Nie daj się! Pamiętaj, jeszcze masz nas!

Trudno mi powiedzieć, co powinnaś robić by przytyć ... Na mnie działają słodycze i węglowodany.
ewa33 - witaj Ewciu spowrotem! Tak właśnie się ostatnio zastanawiałam, jak tam twoja @... Teraz czytam, że jest ok. GRATULUJĘ @ !!!

AMK - jak tam wyniki histap.?

daga.p. - całe szczęście, że nie mieszkamy w Hiszpanii (katastrofa!) ... W Opolu musiałaś widocznie źle trafić...

Niezły stresik musiał Tobie towarzyszyć na egzaminie ...

Ja nauczam języka niemieckiego w Gimnazjum, a Ty?

Pozdrawiam Was wszystkie!
Buziaczki
Miłego weekend'u dziewczyny!