reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anthea, nikomu tu glowy nie zawracasz..Rozumiem Twoj bol i przytulam. Obiecalam sobie, ze nigdy nie zrobie testu przed terminem @ bo co mam niepotrzebnie plakac. Ale @ przychodzi :-(.

Ale Tobie moga testy wychodzic pozytywne jesli masz rozregulowane hormony. Znajdz sobie koniecznie dobrego ginekologa- endokrynologa, porob badanka. I zobaczysz :-) Przyjdzie taki Dzien Dziecka, w ktorym bedziesz tulic swoje kochane Malenstwo :tak:.

Modroklejka Super pomysl z ta adopcja. Ja tez o tym powaznie mysle, z ze wzgledu na wiek przysluguje mi starsze dziecko. Poki co, J. nie chce o tym rozmawiac, ale on ma miekkie serduszko ;-).
No i hodowla, super sprawa :-). A na sluzik koniecznie OLEJ Z WIESIOLKA (ale tylko w pierwszej fazie cyklu bo moze powodowac skurcze macicy).

IKA Super, ze sie odezwalas. Trzymaj sie dzielnie i nie dawaj smutasom. Wklej nam zdjecie Waszej ksiezniczki.

CALUSKI DLA POZOSTALYCH DZIEWCZYNEK :-):-):-):-):-)

reklama
witam,
dziś na chwilkę bo Kacper ma świeto właśnie wróciliśmy ze spaceru padamy na twarz a on jeszcze rozrabia :)

Przyłaczam się do życzeń z okazji dnia dziecka:)

Pozdrawiam wszystkie

Anthea,a kiedy poroniłaś ? Bo przez kilka tyg.mogą hormony się jeszcze utrzymywać. Albo,jeśli macica nie jest dokładnie oczyszczona,to minimalna pozostałość tkanek ciążowych może stymulować hormony (u mnie takie podejrzenie było) i wtedy test może wychodzić pozytywny.Miałaś dokładne usg "po":confused:
Buziaki dla wszystkich.Papa.

Anthea radze ci poszukac dobrego specjalisty bo inaczej będzie ciężko... Ja również jestem w trakcie szukania specjalisty bo mój ginekolog jest nie zbyt kompetentny :-(

Cześć dziewczynki musze się z wami podzielić moją słodką nadzieją , po ogromnej stracie spodziewam się dzidzi i prosze was żebyście trzymały za mnie kciuki , bo strach jest tak wielki że niedaje mi normalnie żyć!!!! Ale mam nadzieje nie jest źle!!!

reklama
joasia gratuluję!!!:tak::-D

ja tak na chwilke bo nadal przeziebiona. w sobotę byliśmy na weselu u znajomych. ona w ciązy, już ładnie zaokrąglony brzuszek. bałam się troszeczkę sama siebie. ale było w porządku. ach też bym już chciała. czekam na 3@ i do lekarza. moze da mi troszeczkę wczesniej zielone swiatełko. a jak nie to oby do sierpnia.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. pa

Do góry