reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Na poczatku dziekuje ze o mnie pamietałyscie ....az mi miło:zawstydzona/y:Wybaczcie ale nie mialam zbytnio czasu na pisanie do Was gdyz troszeczke plany mi sie pozmieniały i jak planowalismy zrobi remont łazienki po20 kwietnia to teraz remont zaczynam od przyszłego tygodnia i trzeba było pomierzyc, policzyc, jakos sobie zaprojektowac łazienka no i poszukac sprzetu ...takze mam nadzieje ze mi moja nieobecnosc wybaczcie:-(.Poza tym wczoraj mielismy gosci, zapraszali nas na slub. I tak jakos tydzien mi minał sprzatanie,zakupy, gosci itp no i do tego szukanie prezentu dla meza na urodzinki .....ehh

Zdrówko dopisuje tazke jest wszystko ok..Dodam ze nie mam pamieci jak Edytka , dlatego nie wszystkim odpisze....ale przebrnełam przez kilkadziesiat stron by byc na bierzaco.

Przedewszystkim witam kolejne mamusie Aniołków (*)....:-(

Marlenko wspólczuje Twojemu chrzesniakowi .... po tylu lekarzach musi jezdzić::-( Moze w maju bedzie lepiej ...Kciuki bede oczywiscie trzymac

Niusia ty chorowitku Nasz .... Ty to jestes biedna :-(Ciagle lekarze, tabletki i tak wkoło ..wspołczuje Ci naprawde ....A co do jutra to bede trzymała kciuki !! Zdrówka zycze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i jak zwykle chce Ci powiedziec ze masz talent te aniołki i kurki sa sliczne ;-)

AgaIrl slicznie wygladasz w ciazy .... ;-)

Mordoklejko pieknie napisałas............ nic tylko pod tym podpisac sie ! Tak poza tym nie moge sie juz doczekac kiedy sie "rozpakujesz" ....Codziennie zagladam na wiesci od Ciebie a ty jeszcze w dwupaku ehhh :) Jestem ciekawa po kim taki synus wzrost ma ! Moze w przyszłosci bedzie koszykarzem albo modelem :sorry2:

Hania trzymam kciuki by ta miesiaczka w kwietniu sie juz nie pojawiła.... I tez czasem sie zastanawiam ze nie wartoplanowac , bo co ma byc i tak bedzie ale wierze ze tobie sie uda .... Bo jesli chodzi o mnie ...JA WIEM ZE BEDZIE DOBRZE !:tak:

Kasiulka03 doskonale wiem co czujesz , kazdej z Nas dzien w którym "TO"sie stało jest koszmarem.... Z biegiem czasu nauczysz sie z tym życ tak jak i ja sie nauczyłam ....i z biegiem czasu bedzie Ci lzej Dla Twojego Aniołka (*):-(

Ruda85 jeszcze troche czasu bedziesz sie smutac jak bedziesz widziała rosnace brzuszki u innych ale to minie .....

Syla...fajny masz ten drugi suwaczek !:happy:

Anetko widze ze Twój maz to tak jak mój spod znaku Brana! Ty to chyba masz zwierzyniec w domu...psy, dzis doczytałam ze papuge jeszcze masz:-D

Agniesia82 nawazniejsza jestwłasnie nadzieja i wiara

Wróbelku nie mozesz sie złoscic :angry:!!!!! Tak jak Edytka napisała jeszcze troszeczke i Twój ukochany wróci i bedzie Ci zapewne lezej :blink:! Wiec troszeczke jeszcze cierpliwosci ! A swoja droga przy załatwianiu czegokolwiek w urzedach mozna "oszalec"

Angelika bede trzymac kciuki za wyniki cytomageli, ciesze sie ze toksoplazmoze masz wykluczona.... Mam nadzieje ze miedzy Toba a mezem jest lepiej :confused:

Iza30 no to czekamy na 25 marca :-)

Miircia gratuluje powrotu do domciu razem z Adriankiem ! Naprawde nie wiesz jak sie ciesze z Twojego szczecia, ktore nono widac ze jest prawdziwym aniołkiem ...taki grzeczny !

Alutka zycze Ci przyjemnego urlopu !

Alicja jak tam Twoja miesiaczka ....przylazła?

Gabi spoznione ale szczere zyczenia ....przede wszytskim lekkiego porodu, usmiechu , przyszłych pieknych chwil z Mikołajem i dzidzia :-) mnóstwo milosci , pogody ducha i wszystkiego o czym tylko marzysz :-)

Edytko .... miło ze wrócilas do Nas !!!! Brakowało mi Twoich postów....takich długich....Twojego optymizmu ! Dobrego słowa! Mam nadzieje ze u Ciebie słonce w duszy swieci i jestes szczesliwa
Nie wiem czy dobrze zapamietałam ale chyba pisałas ze masz jakies problemy z firma ...trzymam wiec kciuki by te kłopoty szybko sie skonczyły i zebys sie juz nie martwiła niczym... No i co najwazniejsze tzrymam kcikuki bys w miare mozliwosci zagladała do Nas jak najczesciej

Aga28 jak tam relacje z mezem , juz lepiej?

AgaAj co tam u Ciebie ???

Pixelko jak tam u Ciebie?

KasiekKm zycze Ci zebys nie miała koszmarów ;-)

Koti,Magdalena,Cyniczna,Dilajla,Syla,Sylwia,Mała,Alla,Also,Kinga,
Ola i wszystkie niewymienione dziewczyny serdecznie i ciepło pozdrawiam.
Tym którzy sie dzis bawia zycze mało kacu jutra no i dobrej zabawy.
Tym którzy sie staraja zycze udanych staranek.
Zycze kazdej z Was spokojnych miłych snów a jutro z rana usmiechu:-)

reklama
Karola....tak mi przykro...trzeba wierzyc ze wszystko się ułoży.Wiem,ze łatwo mi się mówi...trzeba się modlic i wierzyc,bo wiara naprawde potrafi czynic cuda....duzo zdrówka i optymizmu.....
Ola.....nono tak bez nas w stanie upojenia....nieładnie...
Edytko....Ty nasze Guru...mnie udało Ci się wywołać......witaj...
Melancia....witaj....wszystkie tu pragniemy Tego jednego i musimy wierzyc ze i nam bedzie dane tulic swoje upragnione Malenstwo w ramionach....

Jak widzę Kusicielko wywabiłam Cię myślami. Znów smutki dopadły kochana? Przytulam z całych sił.. jak coś mogę podesłać Wiesia na poprawę humorku. W tym jest wspaniały!
Ale tylko dopóki się znów nie uśmiechniesz ;-)

Karola322 przykre to co piszesz. Tutaj napewno nie znajdziesz odpowiedzi ani Ty ani nikt z Twoich bliskich i rodzina. To co się tutaj dzieje jest dla nas niezrozumiałe - niestety. Ale kiedyś jak pisałam już wiele razy po drugiej stronie znajdziemy odpowiedz - czemu spotkało nas w życiu tyle cierpień i trosk. Jakiś głęboki sens w tym wszystkim jest. Ale my po tej stronie widzimy tylko supełki jak w gobelinie... z każdym naszym nowym "zadaniem" z każdym cierpieniem czy szczęściem z kazda podjętą decyzją zawiązujemy supełek. Z tej strony nie wiemy do końca czasem co On oznacza. Czy "związaliśmy" go w odpowiednim miejscu i czasie. Ale po drugiej stronie ukarze się naszym oczom piękny obraz życia które tak pracochłonnie i nie bez łez próbowaliśmy godnie przeżyć. Wtedy zobaczymy piękny obraz. Obraz naszego życia. Wtedy zrozumiemy czemu i po co były wszystkie cierpienia i łzy radości na które w tym życiu nie umiemy i nie możemy znaleźć odpowiedzi.

Witaj Niusia....
Edytko....jestes kochana....dołki jak zawsze...ale nie będe oszukiwała....jeszcze nie jest az tak zle.....choć na Twojego Wiesia to bym się pokusiła......hhihi...uściski gorące dla Niego....:tak:;-):-)....
Ola....papa...kto ma lepiej...nie robić nic.............tylko pozazdrościć.....

reklama
Do góry