reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
u mnie problem byl w niskim progesteronie, ale jak poszlam na monitoring owulacji pod usg to mi powiedziala ze jej przykro ale cykl bezowulacyjny, testy owulacyjne powiedziały inaczej no i tes ciązowy na koniec miesiąca tez powiedzial co innego;-)
ale najlepsze bylo to ze ja wiedząc ze cykl jest bez owu nie mialam ciśnienia,bo niby jak zajsc w ciąze bez owu....heheh cuda sie zdarzają!!!

No widzisz kochana! :-D
Ja też używałam w jednym cyklu testów, przytulanko codziennie i w pierwszym cyklu zaskoczyłam. Jeśli teraz się nie uda to pewnie w następnym cyklu skorzystam z testów :tak:

a mój męzulek to raczek, mialam kiedys Lwa(wrrrrrrrrrrrrrrr) i mialam dwie ryby(wrrrrrrrrrrr) raczki są dla baranków cudowne
hehe

ja zmykam :-)
M wlasnie dzwonil ze juz jedzie i idziemy na jakies zakupki :-)

Miklego popoludnia Wam zycze... zajrze na pewno jutro... :-)

papa Kochane :-)

reklama
ej laski a czy któras moze studiowala pedagogike? potrzebuje dla mojej mądrej siostry jakis prac o bezrobociu, o wpływie rodziny na dziecko, o uwarunkowaniach środowiskowych, cokolwiek, jakby któras cos miala to plissss bo mnie małpa zamęczy! ja jestem po pedgogice ale nie mam juz zadnych materiałów...

Do góry