reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu doczekamy się... każda z nas się doczeka! Dajmy czas sobie i naszym organizmom. Widocznie nie dla nas był ten czas na macierzyństwo - spełnione macierzyństwo. Ale to nie znaczy że że pare miesięcy Ty nie będziesz czekać jak Ona czy nasza mordolkejka na rozpakowanie! Cierpliwości. Choć wiem że nie jest łatwo

Niusi witaj :*

reklama
no wlasnie a gdzie AGi 28!!!!!!!!!!!
i Kasiek gdzie sie zagubił !!!!!!!!!
i reszta moich rubinkow !!!!!!!!!
Selenka !!!!!!!!!!!!
Aj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdechlunku Ty to masz TALENTA! WOW :szok::-D

Asiu i Alicjo problemy a może decyzje związane z rozwojem firmy. Ale nie chcę o tym pisać na ogóle ..... i takie z tym różne wątpliwości i błądzenia.... ale było bardzooooo trudno.
Mam nadzieję.. choć czuję że podjeliśmy z Wiesiem słuszną decyzję.

Zdechlunku Ciebie męczą te talenta. Moze projektant? Jakiś kurs i otwórz stronę na necie??? Co Ty na to? Dziewczyno Ty naprawdę MASZ TALENTY!

Alicja tak brakuje starej ekipy na BB!

reklama
Alicja też mam taką nadzieję i że nie będziemy JEJ żałować. Póki co nie żałujemy... ale jak będzie za rok? :baffled::sorry2: Dobra nie smutam.

Zdechlunku nie malarz tylko architekt!

Do góry