reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
O! to podziwiam! Ale tam pewnie macie lepsze ulice i wieksze parkingi i wiecej miejsc do stawiania aut. Ja z lublina to wiesz u nas takie auto to zarazz by sie pewnie zniszczylo. Ale wiadomo to inne realia.
Ale super! Naprawde.

Nadrabiam zaległosci troche,i gdzies pisze ze za 2tg.bedzie wiadomo co za dzidzia sie ukrywa w tobie,tak? Niemoge sie doczekac,a przeczucia jakies masz?

Oj. gdzies sie zaczytalam. Mirka sie podzieli zaraz?! Adriankowi sie znudzilo,no nareszcie!
Mirka,czekamy! No wszystkiego Naj,Naj,dla Młodego i ciebie!

Mirka to ja trzymam kciuki mocno i życzę byś jeszcze dziś zobaczyła swoje szczęście a kiedy go przytulisz ucałuj od wszystkich ciotek z BB:-)

Danula słyszałam o dr Sirko,ja chodziłam do Baneta w Pszczynie a teraz do Dr Miśko.

Słodziutka ja też uwielbiam czytać twoje posty,jest w nich tyle optymizmu i wiary,myslisz dokładnie tak jak ja:tak:

Wróbelek ślicznie wyglądasz:-)

reklama
Do góry