reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam was kochane!
Widzę że "niestety" jest nas wiecej...witam nowe dziewczyny....!
Niebyło mnie troche ale to z braku netu, na szczęście już jest ok.....A co u mnie?...No wiec po 54 dniach(od zabiegu)dostałam @,był dośc długi...ale już się skończył...Niemacie pojęcia jak się lepiej poczułam..,i przynajmniej wiem że to nie ciąża...Teraz odczekam jeszcze do następnego @,i zaczynamy działańka..-przynajmniej taki jest plan!
Ja trzymam za was kciuki..za nas wszystkie,...no i za zdające egzaminy!Będzie dobrze..,bo w końcu ilez może być żle..?!
Buziaczki dziewczyny i miłego dnia!!!!

reklama
witam się z ranka :happy:

pogoda taka sobie nieby ciepło a zimno :no: :no: ale nam się wiosna kijowo zaczeła :dry: :dry: ale mam nadzieję że będzie lepiej i lepiej bo przecież musi wyjść słoneczko dla Nas ;-) ;-) :tak: :tak:

Ewa - gratulacje @ :cool2: :cool2: i dobrze że wszystko w porządku :happy: :happy: :happy: :happy:

Daga - trzymam kciuki i napewno bedzie dobrze :cool2: daj znać jak Ci poszło czekam z niecierpliwością

Joasiu - cieszę się że Mój uśmiech daje Tobie :happy:

Muffy bardzo mi przykro:-( Mimo wszystko serdecznie witam.
Amk strasznie się cieszę,że u Ciebie troszkę lepiej, kiedy wybierasz się do gina:confused: Ja mam w przyszły poniedziałek odebrać wyniki hist-pat i myślę,że dopiero z tymi wynikami w garści udam się do lekarza. Wpadaj śmiało na 30:tak:
Cfcgirl przykro mi,że tak długo się męczysz:no: Dobrze,że nastrój chociaż ciut lepszy. Na jakiej podstawie dr stwierdził ,że poronienie było uwarunkowane wadami genetycznymi:confused:

Ja mam już wyniki antykoagulantu toczniowego(ujemny) i przeciwciał kardiolipinowych 11,6 ( norma do 20)- czyli tak jak dr przewidywał nic nam to nie wyjaśnia:no:
Daguś :-)
Ewo ten cykl szybko zleci i będziemy Ci mogły kibicować w starankach:happy:
Tolka jasne,że będziemy tulić nasze pociechy nie ma innej opocji:-)

Hej
Zaczynam jakby trochę mniej krwawić. Mam nadzieje,że zaczyna sie wszystko uspokajać. Tak czy inaczej zadzwonię jutro do szpitala.

Muffy jest mi bardzo przykro,że poroniłaś. Trafiłas do nas w smutnuch okolicznościach,ale uwierz mi ,że tak jak wszystkie przez to przeszłyśmy tak wszystkie powiemy Ci,że będzie lepiej i będzie dobrze. Na to potrzeba czasu. Musisz się po swojemu pożegnać z tymi Kruszynkami
Ja to zrobilam tak :
http://www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec480.htm

Zaczynam się też odchudzać. Lekko 4 kg muszę pożegnac. A więc żadnych słodyczy- no z umiarem, nie ma jedzenko po 19 :no: i dużo owoców i warzyw. Po powrocoe z Polski zapisujemy się na basen i na siłownie. Mąż ma rzucić palenie i chce go jakoś zmotywować.
no a za tydzień o tej porze bede juz i siebie w domku z moimi Rodzicami i najbliższymi. Cudownie.

Dostałam dzisiaj @ więc nici z badań z w tym cyklu ( ten moj wyjazd)... Dzwonilam do gina a on mnie kochany pocieszył, że to dobrze - organizm lepiej się przygotuje do następnej ciąży :) - zawsze mogę na niego liczyć :) najważniejsze, że wszystko wraca do normy.... :)
Buziaki dla Was kochane Dziewczynki

Joasia - gratulacje @ :happy: :happy: lekarz ma racje napewno organizm lepiej się przygotuje na następną ciążę :tak: trzymam kciuki :cool2: :cool2:

cfcgirl - Ja dostałam @ w 25 dniu po zabiegu :elvis:

reklama
Do góry