reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczyny!
daga.p.
- skąd ten pesymizm?!? Nie sądzę by był to kolejny torbiel. Może masz owulację? Myślałaś o bliźniakach? :szok::-D Może powinnaś ;-)
Głowa do góry! Wszystko się ułoży!
Ściskam Cię mocno i mam nadzieję, że się uśmiechnęłaś :-p
Biziaczki

reklama
Hej Dziewczynki Kochane;
Aniu, super.... :) Lecę 25.03 z moją drugą połową - razem pracujemy i wracamy 29.03. Fajnie, że Przeczytałaś ten artykuł - daje on wiele nadzieji na lepszą przyszlość.
Wczoraj byliśmy w kinie na filmie ,,Prosto w serce'' pipłakaliśmy się ze wzruszenia... film lekki i przyjemny, co więcej można dodać, żę romantyczny.
Dagunia - nie rozpaczaj - tydzień temu mnie też bolało - na co doktor powiedział, że to normalne i nie ma powodu do zmartwień. Poza tym mój gin zawsze daje mi wydruk ze wszelkich badań - mam nawed zdjęcie tych moich torbieli z przeszłości. Dagunia, może profilaktycznie przeszłabyś się do innego gina na usg i miałabyś wtedy porównanie- przecież nie ma nic gorszego niż niepewność...Na pewno wszystko jest ok - z mojego doświadczenia - ja już nie boję się torbieli bo tak naprawdę nie taki diabeł straszny a co więcej można je leczyć i jednocześnie starać się o dziecko.
P.s. ja też jestem blondynką tzn. mam całkiem jasne włosy :)
Buziaki

Niewiem Babeczki skąd ten pesymizm. Tak mnie siekło, że wszystko bez sensu jest, dziecka niebędzie, głupia jestem - to pewnie ten egzamin albo pogoda... Nic mi się niechce:sad: . A jeszcze była u nas kuzynka w ciąży... Ech przejdzie mi...

Co do owu - to chyba niemam (brak objawów) A jeśli chodzi o torbiel to poprostu byłam u Gina jak mi się @ zaczynała i torbiel niezdążyła pęknąć... A ponieważ miałam plamienie... W ogóle za dużo myślę o podwoziu a za mało o rzeczach przyjemnych.

Daga kochanie każdy ma taki dzień. Ja wczoraj wysłałam sms do jakiejś wróżki z gazety i powiedziała mi że będę miała malenstwo za ok 15-18 miesięcy i oczywiście nie spodobało mi sie to i załamka. Mój mąż postawił mnie do pionu.I wiem,że co Bóg da to będzie. Musimy w to wierzyć.

No i pojechaliśmy na koncert:-) . Cudownie było. Ja od dawna jestem zakochana w muzyce Michaela Boltona a od wczoraj zakochałam sie jeszcze bardziej. Jedno piosenkę śpiewał na środku widowni, czyli 5 mietrów ode mnie. Śmiałam się że to dla mnie śpiewał-,, When a man love a woman''- kiedy mężczyzna kocha kobieta. No zdecydowanie mnie miał na myśli;-) . Polecam Wam jego muzykę. Prawdopodobnie znacie go juz , tylko niektórzy bardziej go kojarzą po utworach niz po nazwisku. On napisał bardzo wiele utworów dla Cher m.in.
No ale nie nudze już więcej.
Życzę wam wszystkim pogody ducha na dzisiaj i na kolejne dni.:-)

Cześć dziewczyny!!!
:rofl2::laugh2: :rofl2:Dostałam w końcu okres! :-D:rofl::-D Tak się cieszę! Nareszcie będę mogła zrobić badania i pójść do lekarza! Mam nadzieję, że da nam zielone światło i że będzie wszystko ok. :happy: Jutro zadzwonię by się umówić.

JoannA25 - nie oglądaliśmy jeszcze tego filmu, ale z pewnością (kiedyś) sobie wypożyczymy ;-) Oglądałaś może film "Życie jest piękne"? Bardzo fajny.
daga.p. - nie martw się i zrób coś nowego. Coś co sprawiło by Tobie przyjemność i pozwoliło zapomnieć o problemach. Namaluj obraz, idź na zakupy lub do kosmetyczki, może jakaś mała wycieczka lub przemeblowanie... Teraz jak wiosna idzie, to może jakieś zaległe porządki? Posortuj zdjęcia w albumie lub je podpisz. Może jakiś kurs? Zmień coś, a poczujesz się lepiej. :cool2: Ściskam Cię mocno!
cfcgirl - tak myślałam, że będzie wspaniale. Mam nadzieję, że ten koncert poprawił Twój nastrój! Szkoda, że mnie tam nie było... Uwielbiam takie spotkania (koncerty).

P.S. M@rta28, ewa33, Antila, AMK - dajcie koniecznie znać, co u was!

Pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno
Buziaczki

Hejka.

Aniuś ja robię coś nowego - w czwartek mam egzamin na mianowanie (hehehehehe) i się uczę...;-) Gratuluję @:-D :-D :-D i mam nadzieję, że dołączysz do staraczek:laugh2:

cfcgirl - zawsze to dała nadzieję, że jednak w końcu się uda... Aż sama myśłałam czy nieodwiedzić wróżki...:dry: Super, że Ci się podobało na koncercie (faktycznie chyba tylko to jedno nagranie znam). Ja lubię Eminema ;-) (na " Mockingbird", "Lose Yourself" "Hailies song" odpływam) i Seana Paula ( "Like Glue", "Temperature"). Ale moje nagranie wszechczasów to U2 "With or Without You" i "One". Po prostu niema lepszych...:-) Nawet w zeszłym roku zaraziłam moich uczniów. Poszłam na zastępstwo na angielskim i zrobiłam im listening z pierwszym z nich utworkiem. Wszyscy pożyczali ode mnie płytkę :-D .

Dalej mnie pobolewa i mam nadzieję, że będą jednak bliźnieta:cool2: .

Uprzedzałam, że ja panikara jestem:-p

hejo laseczki :happy:

Ania - gratuluje @ i trzymam kciuki żebyście dostali zielone światełko :tak:

Daga - nie panikuj :no: :no: i życzę z całego serduszka bliźniaków :cool2: :elvis:

cfcgirl - to napewno dla Ciebie śpiewał :tak: :tak:

U Mnie nuda :confused: :baffled: jutro już napewno jadę zrobić to badanie bo dzisiaj miałam coś innego pilnego do pracy..... ale na taką brzydką pogodę to nie chce się z domu wychodzić :no: :no: :no: :no:

reklama
Hej!

Nie było mnie chwilkę bo weekend spędziłam na uczelni. Trochę sie obawiałam bo to pierwsze "wyjście do ludzi". Nie było źle nawet lepiej sie poczułam i jakos wydaje mi się, że wszystko jeszcze będzie dobrze.
Czekam teraz na @ a potem badania, mam nadzieję, że wszystko ładnie się zagoiło i nie będę mogła znowu zacząć marzyć o Dzidziusiu.

anna_ajra gratuluję! Na pewno u lekarza będzie ok i życzę z całego serca zielonego światła:tak:

cfcgirl fajnie, że byłaś na koncercie przecież trzeba kiedyś zacząć żyć normalnie (co to znaczy?). Boltona znam i lubię, choć preferuję trochę inny styl muzyki. Muzyka Boltona mnie rozczula:-)

tolka23 jesli chodzi o egzamin to faktycznie rzadko się zdarza żeby ktoś zdał za pierwszym razem, a szkoda. Tylko stres niepotrzebny. Ja jestem w trakcie kursu. Powodzenia na badaniach :tak:

daga.p.Ściskam mocno:-D

Antila Pozdrawiam, czytam Cię czasem na 30-stkach:cool2:

Miłego dnia!

Do góry