reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oki juz Wam powiem !
zakladam jak on jest a ja wychodze do pracy na przykład spodnie i sie schylam po cos i specjalnie tak je obsuwam zeby mi gatki bylo widac a on czy musi Ci byc widac tak gacie!!!!!!
a ja to nie moja wina tylko spodnie mi sie w praniu zbiegły :))))
a on wtedy wyjmuje 200 zl i daje mi na spodnie a ze ja zawsze trafie jakas okazje to kupi spodnie i 3 bluzki :DDD

Haniu nocna cieszę się że jesteś kochana! A tego dołeczka to kijem i w łeb.. uduś Go.. zrób z nim co chcesz tylko pilnuj by znów nie wyszedł!!!

Alicja mój Wiesiu... :laugh2::eek: chyba wiecie że znów Go będę chwalić.. mam całą szafę "szmatek" a On chce wiecej i więcej.. ale ja nie cierpię zakupów.. więc Go powstrzymuje :eek: hihihiii ja to chyba "malo kobieca jestem" nie lubię zakupów ani frzyjerów ani kosmetyczek.. Za To lubię szybkie samochody i szybkie numerki :laugh2::eek::sorry::zawstydzona/y:

Ala chwytu na przyciasne spodnie nie znalam :-D swietne!!!!
ja zawsze robie tak ze o czym mowie ze chce no i idziemy po to a ja mu w sklepie mowie ze musi mi troche dołożyc i jak sie okazuje doklada 3/4 ceny ;)

Kurcze mój to lubi mi kupować jak sobie robi wielkie zakupy :-) wtedy mu głupio, że tyle kasy na siebie wydaje i jak mi coś kupi lepiej się czuje :-p

Ale, żeby zapytać, czy chcę na coś, to jeszcze nie wypracowałam :-D

edytko wiesiu ma takie wziecie na Bb wiec czesto Tu zaglada ...wiec pewnie i teraz czyta :

wiesiu daj Naszej guru troszke czasu na BB ...obiecuje ze wroci nim Ty zasniesz...pozdro

reklama
Alicja niezły system na mężczyzę !! Pogratulowac pomysłu hihihiih :-D:rofl2:

Asiu jak ostatnio upiłam się malibu... to myślałam że na nie dlugo nie spojrzę...:-D

Izunia piękne tulipanki? Dla mnie? :sorry2::blink:;-)

Do góry