reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oki juz Wam powiem !
zakladam jak on jest a ja wychodze do pracy na przykład spodnie i sie schylam po cos i specjalnie tak je obsuwam zeby mi gatki bylo widac a on czy musi Ci byc widac tak gacie!!!!!!
a ja to nie moja wina tylko spodnie mi sie w praniu zbiegły :))))
a on wtedy wyjmuje 200 zl i daje mi na spodnie a ze ja zawsze trafie jakas okazje to kupi spodnie i 3 bluzki :DDD

Haniu nocna cieszę się że jesteś kochana! A tego dołeczka to kijem i w łeb.. uduś Go.. zrób z nim co chcesz tylko pilnuj by znów nie wyszedł!!!

Alicja mój Wiesiu... :laugh2::eek: chyba wiecie że znów Go będę chwalić.. mam całą szafę "szmatek" a On chce wiecej i więcej.. ale ja nie cierpię zakupów.. więc Go powstrzymuje :eek: hihihiii ja to chyba "malo kobieca jestem" nie lubię zakupów ani frzyjerów ani kosmetyczek.. Za To lubię szybkie samochody i szybkie numerki :laugh2::eek::sorry::zawstydzona/y:

Ala chwytu na przyciasne spodnie nie znalam :-D swietne!!!!
ja zawsze robie tak ze o czym mowie ze chce no i idziemy po to a ja mu w sklepie mowie ze musi mi troche dołożyc i jak sie okazuje doklada 3/4 ceny ;)

Kurcze mój to lubi mi kupować jak sobie robi wielkie zakupy :-) wtedy mu głupio, że tyle kasy na siebie wydaje i jak mi coś kupi lepiej się czuje :-p

Ale, żeby zapytać, czy chcę na coś, to jeszcze nie wypracowałam :-D

edytko wiesiu ma takie wziecie na Bb wiec czesto Tu zaglada ...wiec pewnie i teraz czyta :

wiesiu daj Naszej guru troszke czasu na BB ...obiecuje ze wroci nim Ty zasniesz...pozdro

reklama
Alicja niezły system na mężczyzę !! Pogratulowac pomysłu hihihiih :-D:rofl2:

Asiu jak ostatnio upiłam się malibu... to myślałam że na nie dlugo nie spojrzę...:-D

Izunia piękne tulipanki? Dla mnie? :sorry2::blink:;-)

Do góry