reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja to zawsze jestem łatwa tylko z Was takie dupcie :p:p:p:p
cicho jak M przyjedzie i zobaczy ze ja se z Wami drinkuje to zaeaz mnie za ucho wytarmosi :DDDD

Alicja jak to robisz, że Ci zawsze daje kasę na ciuszki :-)?

Mi czasem jakoś tak czuję, że nie wypada, że powinnam za swoje, aby mi nie wypominał :dry:

Marzenko hiihi czytałam Wiesiowi i jakoś teges minę miał o wałasnie taką :errr: :laugh2: Tez pragnę pobyć jeszcze z Wami.. ale jak zniknę bez słowa.. znaczy że M mnie wykorzystał :cool::cool2:

Asiu kochana nic nie piję.. bo dalej nie dorobiłam się mleczka do malibu :wściekła/y::no::angry: a w sumie by rano wstać nie mam na nic cięższego nastroju :sorry2:

moj mi nie wypomina sam sie pyta czy nie chce kasy zeby se bluzke czy spodnie kupic :)))
wkurza go tylko jak kupuje kosmetyki bo
mam ich tone a dalej kupuje mam bzika na pukncie balsamow blyszczykow itd w kieszeni od kurtki nosze 4 blysczyki i balsam do ust a w torebce mam jeszcz e 3 inne :)))

Witam Kochane Dziewczyny. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Jak zwykle mnie nie zawiodłyście. Słów mi brak. Dołeczka trchę zakopałam, ale wyłazi paskud uparcie i tak z nim walczę cały czas.Przytulam Was z całej siły i milion buziaków dla każdej.

Koti. Wszystkiego naj naj naj najlepszego

alicja wiec dobry jest na malza moj tez kochany i wiecie co po tylu latach (11) jestem dumna choc nie bylo latwo!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no nie wchodzi mi cos

Załączniki

• tulipany.jpeg
    tulipany.jpeg
    10,6 KB · Wyświetleń: 18
Do góry