reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

200409071216530_fantasma.gif
200411151233110_nowc.gif

reklama
Słodziutka,tak łazić to mi nie wolno jeszcze,zresztą nie dałabym rady:zawstydzona/y: Mogę wstać do kuchni herbatkę zrobić na razie.Przeżyję,nie martw się.
A dla siebie to robię...hahaha prezent na urodziny,bo mam równo za 2 tyg. i wtedy ciąża będzie donoszona:blink:

Kusicielko no no no ależ mam łzy w oczach ze śmiechu :rofl2::-D

Izunia faktycznie koń by się uśmiał

Asiu(angelko) ojjj to trzeba iść na tę wizytę u dentysty sadysty jak co poniektórzy mówią..

a ja pierwszy dzień u Was i już na taką imprezę się załapałam:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTKI (tylko niewiem której):zawstydzona/y:

reklama
Marzenko nio to dwie pieczenie na jednym ogniu przynajmniej :-) Jak ma na imię? Bo nie mam kalendarza pod ręką?
Tylko nie pal za dużo bopo tym się "rzyga" hahaahhahahaha
Ale nie bądź taka samolubna daj troszkę zawartości flaszki..

Gabi nio to kurcze odpoczywaj dalej w miarę jak mozesz. A prezent będzie napewno w postaci małego szkrabka z jednej lub z drugiej strony brzuszka! Będzie już tylko z górki. Wyszedłaś na nią a ja jestem dla Was pełna podziwu! Buziak wielki dla Ciebie.. i będziemy niedługo świętowac i Twe urodzinki!!

Do góry