kinguś
Nie poddam się
Witajcie
Magdalenka dobrze, że idziesz do porządnego lekarza.
Jutro o 20:15 mam usg tradycyjnie proszę o kciuki
Wieczorami czuje się gorzej, nie jadłam wczoraj kolacji bo czułam że jak coś zjem to szybko powróci na zewnątrz. Zjadłam tylko chrupki kukurydziane i poszłam spać o 21 żeby przespać złe samopoczucie.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-):-)
Super wieściNagroda taka,że Madziulka zdrowa. Tyle.
Magdalenka dobrze, że idziesz do porządnego lekarza.
Niech znika i już więcej się nie pojawia ;-)Witam z samego rana, wczoraj miałam USG no i nadal jest tak sobie wychodzi że mam trorbielkę na lewym jajniku ma 25 mm pocieszające jest to że jednak one same sie wchłaniają... smutne to ze pomimo wszystko tworzą się nowe.
Cały czas trzymam za Was :-)Ech.Trzymajcie kciuki,plisss
Buziaki dla Was wielkie.
Super :-)juz po wizycie u lekarza.mocz czysty,dzieciatku serduszko bije (slyszalam)wedlug lekarza jest 18 t 5 d( wedlug mnie 17t 4d) ale moze to i sie zgadzac bo na istatnim usg powiedziala ze starsze niby jest....cisnienie prawidlowe nastepna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie mam nadzieje ze zrobia mi usg...buziole
Oby się spełniło ;-);-)W lipcu będę miała urlop więc tak sobie pomyślałam, że jakby wszystko się udało to urodziłabym na piękną wiosnę
Trzymam kciukiA ja zaczynam strania juz po następnej @... którą pewnie dostanę za tydzien...a później do dzieła:-)
Nawet tak nie myśl jesteś wspaniałą mamą.Gnacie strasznie, ale postaram sie być na bieżąco.
u mnie bez zmian właściwie, dołki mnie nawiedzają i juz sama nie wiem jak z nimi walczyć.
Gratuluję :-)!
Acha muszę się wam pochwalić oduczyłam Oliego od nocnych karmień czasem było ich nawet 5 a teraz jest 0 . Jak sie kładzie spać ok 20 to wstaje ok 5: 45 albo 6 na cycusia i śpi do 7, 8 !
Nawet nie wiesz jak się cieszę. Wielki buziaczek :-)witajcie kochane
wlaśnie dotarłam do domku
O to widzę, że będzie wesołoIza dziękuje jako tako. Urodzinki dzisiaj siostrzeńca wiec pól dnia spędziłam z nim.. a w sobotę kinderballllll.......
I tak jakoś dzień za dniem leci..
Jutro o 20:15 mam usg tradycyjnie proszę o kciuki
Wieczorami czuje się gorzej, nie jadłam wczoraj kolacji bo czułam że jak coś zjem to szybko powróci na zewnątrz. Zjadłam tylko chrupki kukurydziane i poszłam spać o 21 żeby przespać złe samopoczucie.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-):-)