Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witam się kochane.....
Edytko....proszę o usprawiedliwienie mnie z nieobecności na bb z powodu niemania weny.....?.....hihihihi
Jestem z Wami kazdego dnia.......
Selenko....buzi,buzi.......skaczę pod sam sufit........
Agi,Ozkane....dobrze,że wróciłyscie kochane,tulę Was bardzo mocno....mam nadzieję ze jak przyjdzie wiosna to wszystkim nam bedzie lzej.....
Ona,Cyniczna,Mała....piękna reaktywacja....fajnie ,ze się odezwałyscie ...
Kingus....piękne wiesci....cieszę się razem z Tobą...
Sylunia...mam nadzieję ze czujecie się lepiej,tego zycze z głębi mego serduszka....
Gabi...kochana,dzielna jesteś,wiem,że Ci nie łatwo....ale juz niewiele Wam zostało,trzymam mocno kciuki aby wszystko dobrze i oczasie się skończyło....nagroda jest wielka....tulę ....
Angelko...fajnie ze wszystko dobrze po wizycie...
Haniu...brak mi słów ale cieszę się ze taka masz postawę...walcz kochana o swoje...
Carri....przytulaski.....
Malutka...milego wypoczynku i oglądania....
Sonita...bywaj z nami częsciej....
Niusia...widzisz nie wyszło az tak zle kochana,wierzę ze z czasem wszystko się poukłada....ja tez czekam na te lepsze czasy....przytulaski....
Alicja....nie pij!bo bedziesz łatwa...hihihi.....
Alutka....oj ta praca.....mam nadzieję,że znajdziesz troszkę czasu na bb....
Pixelka......????!!!!!!
Also,Allaa,Anesto,Aga Ir,Dilajla,Guska,Sasetka,Iławianka,Wróbelek,Szafirek,
Kasiek,Karola,Pyzunia,Pati.b,Ola,Scarlet,Malalena,Angelka...i cała resztę dziewczynek pozdrawiam cieplutko.....
Edytko....proszę o usprawiedliwienie mnie z nieobecności na bb z powodu niemania weny.....?.....hihihihi
Jestem z Wami kazdego dnia.......
Selenko....buzi,buzi.......skaczę pod sam sufit........
Agi,Ozkane....dobrze,że wróciłyscie kochane,tulę Was bardzo mocno....mam nadzieję ze jak przyjdzie wiosna to wszystkim nam bedzie lzej.....
Ona,Cyniczna,Mała....piękna reaktywacja....fajnie ,ze się odezwałyscie ...
Kingus....piękne wiesci....cieszę się razem z Tobą...
Sylunia...mam nadzieję ze czujecie się lepiej,tego zycze z głębi mego serduszka....
Gabi...kochana,dzielna jesteś,wiem,że Ci nie łatwo....ale juz niewiele Wam zostało,trzymam mocno kciuki aby wszystko dobrze i oczasie się skończyło....nagroda jest wielka....tulę ....
Angelko...fajnie ze wszystko dobrze po wizycie...
Haniu...brak mi słów ale cieszę się ze taka masz postawę...walcz kochana o swoje...
Carri....przytulaski.....
Malutka...milego wypoczynku i oglądania....
Sonita...bywaj z nami częsciej....
Niusia...widzisz nie wyszło az tak zle kochana,wierzę ze z czasem wszystko się poukłada....ja tez czekam na te lepsze czasy....przytulaski....
Alicja....nie pij!bo bedziesz łatwa...hihihi.....
Alutka....oj ta praca.....mam nadzieję,że znajdziesz troszkę czasu na bb....
Pixelka......????!!!!!!
Also,Allaa,Anesto,Aga Ir,Dilajla,Guska,Sasetka,Iławianka,Wróbelek,Szafirek,
Kasiek,Karola,Pyzunia,Pati.b,Ola,Scarlet,Malalena,Angelka...i cała resztę dziewczynek pozdrawiam cieplutko.....