reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się kochane.....
Edytko....proszę o usprawiedliwienie mnie z nieobecności na bb z powodu niemania weny.....?.....hihihihi
Jestem z Wami kazdego dnia.......
Selenko....buzi,buzi.......skaczę pod sam sufit.....:-D...
Agi,Ozkane....dobrze,że wróciłyscie kochane,tulę Was bardzo mocno....mam nadzieję ze jak przyjdzie wiosna to wszystkim nam bedzie lzej.....
Ona,Cyniczna,Mała....piękna reaktywacja....fajnie ,ze się odezwałyscie ...
Kingus....piękne wiesci....cieszę się razem z Tobą...
Sylunia...mam nadzieję ze czujecie się lepiej,tego zycze z głębi mego serduszka....
Gabi...kochana,dzielna jesteś,wiem,że Ci nie łatwo....ale juz niewiele Wam zostało,trzymam mocno kciuki aby wszystko dobrze i oczasie się skończyło....nagroda jest wielka....tulę ....
Angelko...fajnie ze wszystko dobrze po wizycie...
Haniu...brak mi słów ale cieszę się ze taka masz postawę...walcz kochana o swoje...
Carri....przytulaski.....
Malutka...milego wypoczynku i oglądania....
Sonita...bywaj z nami częsciej....
Niusia...widzisz nie wyszło az tak zle kochana,wierzę ze z czasem wszystko się poukłada....ja tez czekam na te lepsze czasy....przytulaski....
Alicja....nie pij!bo bedziesz łatwa...hihihi.....
Alutka....oj ta praca.....mam nadzieję,że znajdziesz troszkę czasu na bb....
Pixelka......????!!!!!!
Also,Allaa,Anesto,Aga Ir,Dilajla,Guska,Sasetka,Iławianka,Wróbelek,Szafirek,
Kasiek,Karola,Pyzunia,Pati.b,Ola,Scarlet,Malalena,Angelka...i cała resztę dziewczynek pozdrawiam cieplutko.....

reklama
Carri...u mnie to tak w kratkę....w ciągu dnia miewam takie wahania nastroju,że az strach pomyslec...raz jest dobrze a raz moge isc w kąt i ryczeć...ale jakoś się trzymam.....bywało gorzej.....a co u Ciebie?

Nie wiem czemu ale HUMOREK MI DOPISUJE !!!!!!!!!!!!! Czuje sie szczesliwa , radosna.............czuje sie kochana! Zdrówko dopisuje chociaz w koncu moglabym pojsc do tego lekarza z tymi moim kłociami...ale jakos mi sie nie pali !!!!Siedze sobie w domku, odpoczywam , czasem poogladam tv czasem cos poczytam .... posprzatam i takie tam

reklama
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam.
Śpij, nocą śnij, niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi,
teraz śpij... Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma, kiedy ciemny wiatr porywa spokój,
Siejąc smutek i zwątpienie..."

I coś w tych słowach jest... Bo wiadomo, jesteśmy tylko (a może aż?) ludźmi i zdarzają się w naszym życiu chwile smutku, zwątpienia; kiedy dosięga nas jakieś nieszczęście; kiedy coś, co budowaliśmy z taką wiarą, nagle upada, ale zawsze, mimo wszystko, mimo tego, co złe i na pierwszy rzut oka niesprawiedliwe, mimo tego, co mówią inni, warto pamiętać, że po każdej burzy wschodzi słońce...

Do góry