reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marli83 bardzo mi przykro ze i ty znalazłas sie wsród Aniołkowych mam
Dla Twojego Aniolka (*)
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami..... Jak masz jakies pytania, czujesz smutek albo poprostu chcesz pogadac to nie wahaj sie tylko pisz smiało.....
Porobisz badanka , wypoczniesz psychicznie i z czasem zapewne znów bedziesz w ciazy..Trzymaj sie dzielnie...

reklama
Alicja no no niezła imprezka sie szykuje. Troszeczkę zazdroszczę, ale to mnie mobilizuje zeby spotkac się z moimi kolezaneczkami na coś procentowego jak najszybciej:-)

Marli przytulam mocno wiem jak jest ci ciężko, proszę zostań z nami i pisz duzo i często bo to pomaga ( sama to dzisiaj odkryłam:tak:)

Polecam sie Aga :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzisiaj poszłam na solarium zeby nie byc taka blada i nie straszyc ludzi. Pomyslałam sobie że jak sie wygrzeję to i humor sie poprawi i ogólnie bedzie napewno lepiej niz przed solarium i co?
Tak sobie dupę i brzuch spaliłam że juz siedziec nie mogę bo piecze. teraz to dopiero cudnie wyglądam, no cóż na głupotę nie ma rady.

Ja tez jakis czas bylam na solarium ....i tez sie zjaralam na tyłku ....Bolało i to jak a bylam tylko na 10 minut ;-)

reklama
Hej
Hihi Agi, nie zazdroszczę :tak: znam ten ból z przypalonym ciałkiem i jeszcze to swędzenie, fujj.
Marli strasznie ci współczuję i tulę mocno.
Haniu bardzo mi przykro że twój szef okazał się takim f...m

Ja dzisiaj w pracy miałam "miłą" pogawędkę przez telefon z jednym z kierowników innego działu. Stwierdziłam że faceci są gorsi niż babki jeśli chodzi o ploty i sensacje. Zadzwoniłam do niego w sprawie służbowej a on pyta czy już wróciłam do pracy, czy już urodziłam, bo słyszał że jestem w ciąży, "sto pytań do" i to w sumie osobistych jakby nie patrzeć. To mu powiedziałam spokojnie że nie urodziłam, że byłam w ciąży ale już nie jestem. Żebyście słyszały ten jego żądny sensacji ton. A dobrze wiem że on o wszystkim wiedział. Dupek. Nie wiem czy chodziło mu o sprawienie mi przykrości, co mu się nie udało bo generalnie go nie trawię i mam w nosie to co gada. Zadufany w sobie buc :tak:
Teraz żałuje że mu nie powiedziałam że tyle lat po świecie chodzi a nie wie ile ciąża trwa :tak: Pacan

Do góry