reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejo dziewczynki :happy:

wczoraj do popołudnia miałam świetny humorek :tak: aż tu wieczorkiem poszliśmy z mężem do siostry i szwagra, siedzieliśmy sobie i piliśmy drineczki i rozmawialiśmy o życiu i tak się posprzeczałam z Moim że aż się we Mnie gotowało :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: oczywiście potem jak sobie wyjaśnialismy wszystko to okazało się że niesłusznie na Mnie nakrzyczał :no: :no: :no: :no: :no: :no: i bardzo smutno Mi się zrobiło :-( :-( :-( :-(

reklama
dziewczyny nie poddaje się za 3 razem napewno zdam :tak: :tak: :tak: :tak:

zdązyłam juz sobie posprzątać a teraz szyje :elvis: jeszcze czeka Mnie robienie sałateczki na imprezkę i dezer z galaretki i bitej śmietany z owocami :tak: palce lizac :elvis: :elvis:

daga - powiem Ci że bardzo mądrze zrobiłaś blądyneczko :-p :-p :tak: :tak:

a Wy dziewczynki co porabiacie dzisiaj ????

Witajcie cudowne Kobietki!
Dziękuje za szybki i serdeczny odzew :-D Smutek mój minął mi od razu po przeczytaniu Waszych postów! Byłam zdołowana, bo wiele przykrych rzeczy się ostatnio wydarzyło... mam nadzieję, że limit został wyczerpany...
Dzisiaj chciałabym spędzić wieczór z mężem. Żadnych konkretnych planów, może jakiś film do popłakania ;-)

tolka23 - ale narobiłaś mi apetytu... :-) Co do mężów, to oni są czasem po prostu prości... Nie wiem, o co poszło, ale My Cię prędzej zrozumiemy :-p Nie łam się tym prawkiem ... nie znam osoby, która zdała z pierwszym razem.
JoannA25 - cudowne słowa pociechy! ... wiosna itp. itd. :-D Kiedy wracasz z delegacji? Aha... czytałam ten artykuł z "Twój Styl" bardzo nam się podobał!
cfcgirl - ja także czułam się nieatrakcyjna i byłam wobec siebie bardzo surowa. Na ironię losu parę dni wcześniej, mój mąż zaczął dostrzegać we mnie charakterystyczne zaokrąglenia, których ja nie widziałam. Do tej pory, jak o tym pomyślę, to mnie ściska... ale nikt się nie spodziewał najgorszego. Teraz chodzę na aerobik ze stepem i rowerki. Pamiętaj aby dać nam znać, co Twój lekarz powiedział o Twoich krwawieniach, choć dla mnie wydaje się być to normalne.
Jutro koncert Michela Botone! Na pewno powinnaś pójść, a później podzielić się z nami wrażeniami! :tak:
daga.p. - z "krecikiem" nie ma żartów... :rofl2:Dobrze, że nic się Tobie nie stało! Powodzenia na egzaminach i owocnych starań! :-D

Ściskam i pozdrawiam Was wszystkie!
Buziaczki

Tola zdasz zdasz :tak: i ędziemy opijać .... kazda przed swoim kompem hehe
No ja dziś nic nie robię, siedzimy w domku. Pogoda po prostu do dupy :no: Natomiast jutro sie gdzies wypuscimy...... i tak zawsze prowadze więc żadna to rewelacja siedziec trzeżwa gdy wszyscy coś cuckają :no: :no:
Mam bardzo ambitny plan upiec ciasto i napić sie słabej kawy espresso z mleczkiem ( pycha) ale obawiam sie zakończenia tej naszej silanki we dwoje :szok: ...

Dagusia sie grzecznie uczy pewnie hehehehhehe

Całuję Was me słodkie

Cześć Wam Dzieczyny!
Mam coś na humor... między innymi dla Ciebie Ewelinko (tolka23) :-D

Facet jest jak śrubokręt - potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego.
Facet jest jak batonik czekoladowy - słodki i pierwsze co robi, to dobiera ci się do bioder.
Facet jest jak cement - po położeniu trzeba dużo czasu, by stwardniał.
Facet jest jak torba turystyczna - zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie.
Facet jest jak ksero - służy do reprodukcji i nic poza tym.
Facet jest jak obligacje rządowe - tak długo zajmuje, by odpowiednio dojrzał.
Facet jest jak horoskop - codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli.
Facet jest jak lokówka - zawsze jak jest gorący, to dobiera ci się do włosów.
Facet jest jak kosiarka - jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji.
Facet jest jak strumyk - miło popatrzeć, ale trzeba pamiętać, że nie każdy jest odpowiednio bystry.
Facet jest jak Laxigen - zawsze irytuje cię od środka.
Facet jest jak Mascara - znika na widok pierwszej łzy.
Facet jest jak spódniczka mini - jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki.
Facet jest jak śnieg - nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie, ile bedzie miał centymetrów i jak długo wytrzyma.
Facet jest jak używany samochód - można tanio zdobyć, ale nie możesz na nim polegać.
Facet jest jak wakacje - zwykle nie takiej długości jak byś chciała.
Facet jest jak kot - pokazuje się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie.
Facet jest jak wino - satysfakcjonuje cię, ale na krótko.

Buziaczki ;-);-);-);-):-):-):-):-):-)

anna_ ajra - spoko wierszyk :tak: :elvis: :cool2: a co rezygnujesz z pracy masz taki opis ??

jak tam dziewczynki Wam mija weekend ?? Ja jestem tak pojedzona że zaraz pękne :tak: ;-) :szok: :szok:

reklama
Do góry