reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tolka głowa do góry, następnym razem zdasz.Tak już jest z tym prawem jazdy. ;-)
Anna_ajra nie martw sie serduszko. Wszystko w nas jest jeszcze świeże i może dlatego czasami jest nam trudno zobaczyć światelko w tunelu ale jak czytam posty innych dziewczyn to myślę,że jeszcze chwila i będziemy się szykowały do przyjęcia następnego Maleństwa. Przesyłam ci kochana najcieplejsze uczucia i najbardziej pozytywna energię.

:-) Dla każdego wschodzi zawsze jakieś słońce
Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę.
Tam czeka na ciebie słońce.
Ono nie omija nikogo.
Ciebie też nie ominie, jeżeli nie schowasz się w cień. :-)
Daga cudownie ,że nadszedł ten moment kiedy z niecierpliwością będziesz oczekiwała na rezultaty Waszej miłości. Trzymam kciuki i czekamy na wiadomości. Tym razem wszystko będzie cudowno- wspaniale.
Wiosna idzie drogie Panie, niech wniesie świeżość i radość w nasze serce i nadzieje,że wszystko będzie cudownie

reklama
Hej Kochane Laseczki :)
Aniu; jutro będzie lepiej :) Dlaczego masz zły nastrój ? Przecież Wiesz, że po burzy wychodzi zawsze slońce....W przyrodzie musi być równowaga - raz lepiej a raz gorzej.. poza tym przyroda nie znosi pustki, więc niedługo zaczną nam rosnąć kangurkowe brzuszki :)
Ja osobiście dzisiaj mam wolne, natomiast jutro do 15.00 pracuję. Myślę, że tradycyjnie w weekend wybierzemy się do kina lub teatru poza tym spacer z psami :)
cfcgirl; nie martw się - ja miałam zabieg i po zabiegu krwawiłam dosyć mocno, po dwóch dniach się uspokoiło ponieważ leżałam w lużku. Mój gin powiedział, że mogę pracować więc poszłam do pracy i normalnie tak krwawiłam jakbym miała okres. To zupełnie normalne - lepiej niech się macica dobrze oczyści przed następną ciążą :) Nic się nie martw Kochana :) Trzymaj się mocno, my wszystkie miałyśmy chwile słabości... Kiedy ja straciłam dziecko czułam się beznadziejnie - pomimo tego, że nie paliłam, nie pilam i nie przyjmowałam żadnych leków straciłam nasze wyczekiwane od czerwca dziecko...Mówiałam sobie - co ze mnie za kobieta jeżeli naewt ciąży nie potrafię utrzymać... Nie można tak myśleć
!!! Okazało się, że tak naprawdę nie jestem sama - pomogło mi to forum. Zaczęłam znowu chodzić na solar, kupiłam sobie coś nowego, podcięłam włosy...Idzie wiosna czas nadzieji... Nadzieji, ktora cały czas we mnie mieszka i mam nadzieję, że mnie nie opuści. Ty również musisz ją mieć i żyć przyszłością. Tego co było już się nie naprawi dlatego też musisz wierzyć, że następnym razem będzie ok. Jeseś świeżo po stracie dziecka więc wiem co czujesz...następne, wspaniałe dziecki będzie rekonpensatą za Twoj i nasz ból....
Głowa do góry :) Wiem co piszę...
Tolciu zdałaś prawda ?
Dagusia, szkoda, że na usg nie napisał Tobie co to za rodzaj Torbieli, myślę, że ma to znaczenie... Buziak

Hej babeczki!

cfcgirl - jedź na koncert koniecznie:tak: ...Co do dodatkowych kilogramów to niestety przeżywam niestety to samo :oo2:...a mój mąż mi tak strasznie pomaga (osttnio nazywał mnie sumitą:realmad: z powodu mijego brzusia:-D )...Po prostu człowiek czuje sie tak sexi...;-)

Tolka - ja też niezdałam od razu. Na ostatni egzamin poszłam pod wpływem środkuów uspokajających (bardzo mądrze:-) ) i dopiero wtedy wszystko sie dobrze skończyło...hehehehehehehe....
Co do staranek - jeszcze niedawno sama pisałam, że zazdroszczę innym:biggrin2:

JoannA - ja niedostaję badania usg do ręki. Ginek ma aparat w swoim gabinecie więc za każdym razem ma podgląd. Ale cosik mi się wydaję, że bez leków się nieobejdzie bo miałam wywoływaną @ (niebyło owulacji). Wiem, wiem - mogą się zdażać cykle bez owulacyjne ale u mnie nigdy takiego niebyło więc...

Anna - tylko czas może pomóc...

Muszę się wam pochwalić jak błysnęłam inteligencją;-) . Otóż robiłam pranie i niestety zlew się lekko przypchał...normalka...Więc wzięłam Krecika w granulkach (preparacik do przepychania rur) i sypnęłam na te resztki proszku.Stoję i patrzę co się dzieje - a tu dymek sie ulatnia...mocniej...mocniej...Więc się pochylam nad zlewem żeby zobaczyć z bliska co się dzieje...Jak dostałam po oskrzelach wyziewami normalnie szoking:eek: ...No typowa blondynka:-p ...

W weekend czeka mnie nauka - będą mnie egzaminować w czwartek o 10.00

Daga :szok: nie obrażaj blondynek ;-) ( jam też blondi tak a'propos heh) to przecież stereotyp i głupie dowcipy :tak: My zdolne, inteligentne i do tego w wieku rozrodczym :baffled: - dżizas ale to zabrzmiało :szok:

Pogoda barowa, nudy, wzmożony apetyt i ogólnie lekki depresjons ale i tak jest :cool2: :cool2: :elvis:

idę poleżeć przed tv

Pa Słodkie

Tolusia nie martw się ;-)zdasz na pewno i nie nastawiaj sie negatywnie - są takie miasta w których zdaje się po kilka i kilkanaście razy np w Łodzi...
Głowa do góry. Ja zdałam za 3:zawstydzona/y: i dzis jestem... kierowca z bombowca, arystokrata szos :happy: heh

Całuję Was

reklama
Czołem laseczki.

Madzia...heheheehehehe...też jestem blondi :D i muszę przyznać, że to bardzo ułatwia życie;-) . Nikt się po człowieku niespodziewa niczego mądrego...heheheheheehehe...więc można błysnąć:-D :laugh2: :-D :laugh2: :biggrin2: .
Dodatkowo jak tża koło w samochodzie zmienić to który facet się oprze.... heheheheheh....Ależ jestem podła:-p

Do góry