reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Izunia poproszę jeszcze EDYTĘ :szok::-D:rofl2: aż się boje czytać hahaha
i Izę oczywiście też

Aj.. tak wszystko na sobie wygląda inaczej. WIęc mierz i oglądaj się w lustrze - ono wszsytko powie.

14 mam druga przymiarke brrr az mnie ciarki przechodza jak sobie o tym pomzylse tak sie boje 3 majcie kciuki zeby piekna byla ta suknia co mi szyja ))))))

hihihihi Alicja.. tak. Zwłaszcza w przymierzalni może kamerkę zainstalujemy... do tego głos i będziemy lamentować JEJ i towarzyszyć...
Niezla myśl

Hihi...dobre sobie......
534779060

Alicja ja wiem,ze bedziesz slicznie wyglądała.....oj jak ja bym chciała....biala suknia,welon....kiedy to było.....?

Agula doskonale rozumiem. Gdyby nie mój M nie kupiłabym pewnie sukni do ślubu. Bo jak się okazało musiałam mieć szytą... ja miałaś się wybrać miesiąc przed... a tutaj prawie 2 miechy się szyła :szok::-D

Alicja będziesz wyglądać jak KOPCIUSZEK....

reklama
Do góry