reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alu cieszę się że napisałaś... a jaki Ignaś duuuuży już! I niech rośnie nam to chłopisko następne!! Super naprawdę się ciesze... Pewnie nie mniej jak Wy!

Kasiu(Kasiek) buziale dla Ciebie i miłej i spokojnej nocki życzę...pogłaszcz brzunio ode mnie.

Alicja .. mi też sterta garów leży i patrzy jak ta Twoja milka :-D

Buziaczkaa i to sie nazywa podejscie do tego co sie stało !!!! Pelen optymizm !!!!!

Agnieszka Aj ale masz rachunek za prad ..... nono polepszyłas mi samopoczucie i to jak! Agniesia piszesz ze zero słodyczy , tylko nie mów ze sie odchudzasz?

Słodziutka....jak tam relaksik pod prysznicem?

Dlaczegotak wierze by było Ci ciezko ,opiekuje sie czasem córeczka sasiadki od malenkiego i nie wyobrazam sobie ze by biegały dwa takie urwiski :p

Iławianko gratuluje pierwszego wyjazdu samodzielnego....ehh kiedy i mnie to spotka ? :)

Also ciesze sie ze jest wszystko w porzadku :)

Kasiek Aga Irl słodkich snów Wam zycze i mówie Dobranoc

also... super ze wszystko w porządku :-)

ja zmykam budzic męża (mecz chciało biedactwo oglądnac a się mu zasneło) i biegnę na spacerek z psiną:)
Miłęgo wieczorku i nocki dziewczyny !!!:-D

Edytko....u szwagra było ok....On ciagle remoncik takze mysmy mu pomagali w maire naszych mozliwosci :-) Ja narazie zmykam powinnam sie odezwac wkrotce ale najpierw ide zrobic sobie
36.gif
herbatke i cos do jedzenia np
27.gif

Izunia nio to fajnie. A herbatkę jak robisz to poroszę i dla mnie.

Nie wiem jak Wy wklejacie te emtoikonki (niech wypowie się ktoś inny jeszcze) ale ja ich nie widzę :baffled:

reklama
Do góry