reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dlaczegotak mi lezenie jak na razie pomaga:tak::tak::tak: i oby tak dalej... Gina mam dość dobrego, sprawdza szyjke na każdej wizycie, ręcznie i na usg. Być może ja przesadzam, byc może jestem przewrażliwiona ale uważam na siebie bardzo.
Hmmmm też jestem ciekawa co z Twoja @, robiłaś test??

reklama
Carri a dziękuje bardzo:) musze przyznac że ładnie się na włoskach prezentuje:-) no trza się starac sexownie wyglądac bo staranka niedługo czas zacząc ;-);-);-)
Czekam na @ i do dzieła... powinnam chyba jakos 11 marca dostac... wiec jeszcze troszkę czasu zostało:baffled: ale chyba wytrzymam :tak:

A co do diety... no pare kg przydałby się jeszcze zzucic...:tak: ale jak się nie uda to też się nie załamię :tak:

O 6 wstaje bo tak wstaje moj M... wyprawiam go do pracy a pozniej rzadko już się kładę... bo jak jeszcze pójdę spac to zazwyczaj wstaję koło 12 :-D:szok:

Mieszkanko juz prawie posprzątane (jeszcze podłogi zostały:szok:) okna umyte obiadek zrobiony :-D Carri... no ja z chęcia wpadnę umyję okna u Ciebie a może przy okazji jakąs kawkę wypijemy :-D:-D:-D

AgaAJ
... pewnie podaj adres to wpadne i umyje Tobie też okienka :-)

Pewnie ze wytrzymasz do tego 11 marca :-) Oj ale sie bedzie działo :tak:

A na kawke zapraszam
28.gif

Carri dziękuję za zaproszenie :-D

M wrócił wczesniej z pracy. I pewnie będzie chciał okupowac kompa... no nic pozwolę mu na to :-D he... smeije sie ze to takie zboczenie zawodowe :-D

Ja zmykam na jakis czas ..... Byc moze z mezem pojdziemy do Jego brata tazke najwyzej odezwie sie dopiero wieczorem ....
10.gif
Usmiechu Wam zycze jak mnie nie bedzie ;-)

Cześć babki.
Widzę,ze się Ola pojawiła (będzie rodzeństwo?:-p).
Nie nadążę za Wami choćby nie wiem co.

Witajcie Wszytkie które przeżyłyśmy to samo!!!
Strata aniołka to dramat!!!
Ja miałam zabieg 4dni temu (22.lutego 2009r)
Byłam w 13 tyg ciąży. 1,5 mies chodziłam z martwym zarodkiem. Płód obumarł w 6 tyg. Widziałam juz serduszko jak bije. Miesiac pozniej poszłam do gin i nie zrobił mi usg tylko na nastepnej wizycie mial mi zrobic czyli teraz 26 lutego,ale nie doczekalam.Bylam w krakowie na zakupach 40km od mojego miasta. Poszłam siku na stacji cpn i zobaczylam krew na majtkach. Od razu pojechalismy do szpitala i lekarz zabral mnie na usg i po 4 godzinach mialam zabieg. Wyszłam zaraz po wybudzeniu na wlasne żadanie. Czuje sie dobrze, tylko problem mam z wyprożnianiem-ból straszny. Ale już nie krawie. jeden dzien po zabiegu krwawilam.
O dzidzie moge znowu się starać po 3 mies.:-) Już odliczam ten czas!! nie Poddam sie!!!!!!
Mam 23 lata.
Pozdawiam Magda!!! :*

Witajcie:-)

Alla śliczny brzuszek:-)

Also oczywiście że kciuki zaciśnięte:tak:

Niusia masz talent,bardzo ładnie to wygląda:tak:

Słodziutka okey,wyslę do dwóch tygodni:-)

Kasiek u mnie nic nowego,nawet nie mam o czym pisać,a staranka,no cóż chyba znowu klapa:-(

Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam,wymienione i niewymienione,tyle nas jest że nie mogę spamietać.

Dziękuję że jesteście,że jest to forum:-)

Witam wszystkie dziewczynki!
Znowu miałam 2 dni przerwy w czytaniu, a tu taka produkcja, ze nie dam rady tego nadrobic! Mam cudowną wiadomość dla was, chcialam sie nia podzielic.
Właśnie przed chwila zrobiłam test i mimo, że do miesiączki jeszcze 5 dni wyszedł pozytywny:tak:, wierzycie? Ja jeszcze chyba nie, ale są II.:tak: ależ jestem szczęśliwa! :-):-)
Proszę o modlitwę,aby tym razem wszystko było w porządku.

Gratuluję :-D Trzymam kciuki żeby wszystko było ok :-D

reklama
Buziaczkaa...witaj,przykro mi,że poznajemy się w takich okolicznościach...tulę Cię bardzo mocno...zostan z nami,mi osobiście to forum a właściwie dziewczynki bardzo pomogły i pomagają nadal,trudno o lepsze wsparcie.....Swiatełko dla Twojej Kruszynki
[*].....
Niusia...piękne dzieła,aleś Ty zdolna kobietka...
Anetko....Starogard kochana....ale dziękuje za dobre chęci....
Selenko...ja czasem tak mam ze dostaje powera do sprzątania...ale cieszę się ze go mam bo taka właśnie byłam przed Stratą ...a dotychczas jakoś nic mi się nie chciało......;-)..buziole kochana,....
Karolka...tule Cię mocno,głowa do góry kochana...
Carri....;-)

Dziewczynki piszecie o rachunkach za prąd...to uwaga fakt,ze razem z warsztatem ale ja place co drugi miesiąc 1600zł...myślę,ze troszkę wam polepszyłam samopoczucie....hihihi.....

Do góry