reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja zdradzę za chwilkę cierpliwości
009.gif

Alutka tak, nie jedz, nie pij napewno będziesz zdrowa!!:wściekła/y::angry:
034.gif

Dzisiaj była Ola (dlaczegotak) naucz małego
019.gif
018.gif

Dziewczynki takie pytanko mam... caly dzien zreszta o tym mysle :-(
jak to jest z wadami genetycznymi? Czy to kwestia złego wymieszania sie genów - jak mi tlumaczyli w szpitalu, kwestia przypadku czy swiadczy to o tym ze kazda kolejna ciaz bedzie wiazala sie juz z ryzykiem?

Taaak Edzia jak zwykle zadziwia:-).......

Kobietki miłych pogaduszek..... chyba czas do spanka bo rano budzik będzie bezlitosny....

Doby wieczor :-)

Widze ze sie rozgadalyscie ...nie ladnie tak beze mnie;-)
Mircia z ciaza Ci naprawde do twarzy ..Cudnie wygladasz ;-)

Alimenty... wrrr ciężki temat. Temat rzeka dla rodziców co nie chcą płacić albo płacą marne grosze dla swoich pociech - utukłabym... jakbym mogła
048.gif

Karolka śliczne.. ale ja czekam na kartki
033.gif

Kisielek zjadłabym.. nawet bym sobie zrobiła ale post
039.gif

Dobra dziołchy, ja zmykam, trza się chłopem zająć
Do juterka, tylko nie piszcie za dlugo, bo jak dzisiaj nadrabiałam zaległości to zdażyłam przy tym zgłodnieć:-D
Kolorowych snów kochaniutkie :):-)

reklama
Do góry