reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

042.gif
030.gif

Bede później moje kochane!!!

041.gif

reklama
Edytko, a czemu nie teraz???/
Alicja, ja mam spore piersi, ale na szczęscie mieli takie rozmiary:-D Tylko dół sukni miałam przerabiany, ale i tak za dużo wtedy schudłam, a oni za mało mi ją zmniejszyli i spadała mi, ale jakoś dałam radę, podwijałam ją sobie w pasie i nie było tego widać:-D

Witajcie...Olu....bardzo się cieszę...super...mały Wielki cud....
Sylunia...nadal trzymam mocno kciuki....
Kasiek...super wiesci....gratuluje Synka....
Słodziutka...miałas wstawic fotki "poremontowe"a nie zmieniac awatarek.....
Nocka super...dzięki a jak u Ciebie?
Alicja...welon przepiękny...a z sukienką to i ja bede miała problem bo jakos bozia mnie nie obdarzyła....hihi
Angeliko,Miruś...śliczne fotki...a te Wasze brzuszki...normalnie rewelacja...
Also...normalnie jestem przerazona,słyszałam juz o takich zdazeniach...jejku uwazajmy na swoje pociechy.....
Haniu...przepis kochana powiadasz napiszę ale musze M zapytac bo dokładnie nie pamiętam.....
Pozdrawiam Was Wszystkie....

to ja Ci cycka pozycze
kochana jaka Ty jestes wiesz nor amlnie !!!!!!!!!!! wrrrrr
my z Kotim bedziemy caly sabat czarowniczek miec na glowie w dzien slubu a Ty sie przypucowac nie chcialas !!!!!!!!!:))))

reklama
Agnieszka, ja mam za duże i też zawsze z kieckami mam problem, a moja szwagierka ma małe i też ma problem...kurcze powinniśmy mieć równe, nie za duże, nie za małe lecz w sam raz:-D

Do góry