Hej Kobietki;
Bardzo serdecznie dziękuję Wam za odzew w mojej sprawie
Aniu - bardzo mi przykro z powodu Twojego Dziadka, wiem coś o tym bo została mi jedynie jedna Babcia...
Chciałabym aby udało się u mnie z ciążą bez leczenia się...może los będzie tym razem dla mnie łaskawszy?
cfcgirl - tyle Tobie napiszę, że jesteśmy wszystkie razem z Tobą...Wszystkie nas łączy ten sam dramat...Wierzę w to bardzo, że dla wszystkich nas nadejdą lepsze czasy - Bąź dobrej myśli, ja już jestem...
Toleczko - mam nadzieję, że na egz. ok. Ja 7 lat temu zdałam za....13 razem
U nas tak się zdaje - nie moglam wyjechać z cholernego placu a poza tym byłam za ,,dobrze'' ubrana...a teraz nawet mężczyźni nie boją się ze mną jeździć samochodem 
Dziewczynki, życzę Wam wszystkim miłego dnia
Ps. wczoraj dostałam wynik wymazu - prawidłowy, II, - jak się ma faceta to już o I nie ma co marzyć
Buziaki
Bardzo serdecznie dziękuję Wam za odzew w mojej sprawie
Aniu - bardzo mi przykro z powodu Twojego Dziadka, wiem coś o tym bo została mi jedynie jedna Babcia...
Chciałabym aby udało się u mnie z ciążą bez leczenia się...może los będzie tym razem dla mnie łaskawszy?
cfcgirl - tyle Tobie napiszę, że jesteśmy wszystkie razem z Tobą...Wszystkie nas łączy ten sam dramat...Wierzę w to bardzo, że dla wszystkich nas nadejdą lepsze czasy - Bąź dobrej myśli, ja już jestem...
Toleczko - mam nadzieję, że na egz. ok. Ja 7 lat temu zdałam za....13 razem
Dziewczynki, życzę Wam wszystkim miłego dnia
Ps. wczoraj dostałam wynik wymazu - prawidłowy, II, - jak się ma faceta to już o I nie ma co marzyć
Buziaki