reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Agula:-)
Mona witaj:-)
no ja wlasnie dokladnie tak mam jak mowisz
kocham wszystkie dzieciaczki moich znajomych i zycze im jak najlepiej,
cieszy mnie kazdy ich usmiech,ale niestety gdzies tam w srodku serce boli jak cholera:-(

reklama
Kobitki mam pytanie, bo po łyżeczkowaniu macicy, ciągle przez 3dni krwawię tak jak w lekką miesiączkę.
Jak powinno być?
:confused2:
Ja miałam plamienia chyba ze 14 dni

Witam
Wreszcie zdecydowałam się tu wejść,
Witaj, bardzo mi przykro..
Zostań z nami

Donoszę że Kasiek jest w szpitalu,ona i dzidzius czują się dobrze,resztę napisze Wam Kasia jak wróci.
Dzięki za wiadomość.
Mi dziś 4 mięsiące mijają. Widziałam dziś koleżanke w 5 mscu. Tak mi przykro.... Beczałam znowu........To jej drugie dziecko. Nie myślcie o mnie żle, ale jak ktoś ma 2 dzieci to mi przykro że ja to nawet 1 miec nie mogę ... I mam do nich jakby żal. I zła jestem bo tak nie mozna. .
Mnie też czasem nachodzą takie uczucia ale to chyba normalna sprawa.

Jestem mamą 4 - miesięcznej Julci jest to moje pierwsze dziecko ale ciąża druga. Córcia sprawia mi mnóstwo radości, mimo to nie zapominam że mogłam mieć wcześniej moje słoneczko.
Gratuluję córci:-)

Agnieszka, czy to znaczy ze Zielono_mi to tak naprawde nie byla Zielono_mi za ktora wszyscy na forum ja uwazali???
Za maly moj mozdzek zeby to wszystko pojac:no:
Mój też. Kilka razy z nią "rozmawiała" i do głowy mi nie przyszło, była miła i serdeczna.

jakich pysznosciach? to tylko zupa:):):)
Jak Ty nawet o zwykłej zupie piszę to mi apetyt robisz ;-);-)

a ja idę dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjnę... z opisu wyglądała praca całkiem całkiem...
I jak poszło?

W piątek jadą na usg połówkowe i już dziś proszę o kciuki, bo do soboty mnie nie będzie.
Trzymam kciuki za usg i z psinką też będzie dobrze :tak:

Witam Wszystkie Panie!!!!
Mam nadzieję, że czasami będę mogłą coś dopisać i tutaj być.
Witaj:-)
Pisz kiedy tylko będziesz miała ochotę :tak:

tak mi wstyd dzisiaj.... i smutno :( moja najlepsza koleżanka ze szkolnych lat jest w 7 tygniu :) a mi żal że ona ma tak a ja tak nie mam :( jej siostra tez sie spodziewa juz drugiego bobasa i ma termin na polowe lipca a ja tez mialam miec w lipcu. wstyd mi ze im zazdroszcze a jednoczesnie tak sie ciesze ze bede ciocią.
My też doczekamy się swoich maleństw :tak::tak::tak:

hi a ja jestem z 12 sierpnia :)
Ja 13 sierpnia ślub brałam ;-):tak:

ja tylko na chwilke...napisze ze Sylwia jest w szpitalu-miała krwawienia, ale jest ok, i z nia i z dzidzia-serduszko bije, ale ma zakaz wstawania
.
Dzięki. Sylwia trzyma się

hej jestem tu nowa.
Witaj

Ja jutro mam usg, coś mnie jajnik pobolewa ale brak płodnego śluzu.:zawstydzona/y:
Jutro napiszę jak było.
Dobrej nocki

Witajcie.........
Aga.....cieszę się,ze Maluszek zdrów.........a zdjęcie no cóz...nie ono jest najwazniejsze......
Sylka,/Kasiek....wracajcie do domku ze swoimi Maluszkami....dużo zdrówka kochane...
Selenko...trzymam kciuki...myślami jestem z Tobą.....
Słodziutka.........niecierpliwię się już,tulę Cię mocno....
Gabi...dla Was takze dużo zdrówka...ja wierzę,ze Twoj Bobasek...będzie mieszkał w Twoim brzuszku tak długo jak to bedzie potrzebne....a Tobie kochana wkrótce to lezenie i strach...zostaną wynagrodzone....
Wróbelek.....?
Mała....,Cyniczna.....,Ona...?
Niusia,Karola ...dziękujemy za wiadomości....
Pixelko....tulę Cię.....niedługo Ci brzusio urośnie.....
Also...mam nadzieję,że z Mamą lepiej...trzymaj się kochana...
Mirka....Twój suwaczek to mknie jak szalony....
Guska.......?!!!!kurcze długo się nie odzywała...może któras wie co u Niej....?
Marlenko....Ciebie również tulę BARDZO mocno....czekam,brakuje mi Twoich postów....trzymaj się kochana i wiedz,ze my tu na Ciebie czekamy...

Nowe Dziewczynki witam,tule Was mocno.....to najlepsze miejsce...aby w miarę normalności "stanąć na nogi"....dziewczynki zawsze służą dobrą radą i wsparciem...zostańcie z nami....

Alla,Anesto,Jezyk,Ozkane,Karolka,Kinguś,Sasetka,Sonita,Sowa,Mon!a,Ona,Ola,
Agi,Dlaczegotak,PostPtaszyna,Sylwia,Ptysia,Pyzunia,Beti,Carri,Doka,Szafirek,
Mordoklejka,Dilajla,Alutka,Alicja,Anetka,Enka,Wonka,Basia,Iławianka.Pati,
.....i nie wymienione dziewczynki cieplutko pozdrawiam...........

Witaj AgaAj a co u ciebie,czy chociaż troszkę rozchmurzyło się niebo?

Też mi brakuje Słodziutkiej.Ciekawe ćzy skończyła już remont.

Kinguś,cierpliwości,doczekasz się i ty dzieciątka.Wiem że to strasznie dołuje,też tak mam.

reklama
witaj Karolcia........u mnie?nic lepiej a nawet wydaje mi się ,że nienajlepiej z moją "głową"...ale nie chcę się zalić......jakoś sobie radzę.....a co u Ciebie?
Muszę uciekać dziecię do łózka połozyc.....postaram się jeszcze zajrzec...jak M mnie "dopuści"do kompa......

Ostatnia edycja:
Do góry