reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Agula:-)
Mona witaj:-)
no ja wlasnie dokladnie tak mam jak mowisz
kocham wszystkie dzieciaczki moich znajomych i zycze im jak najlepiej,
cieszy mnie kazdy ich usmiech,ale niestety gdzies tam w srodku serce boli jak cholera:-(

reklama
Kobitki mam pytanie, bo po łyżeczkowaniu macicy, ciągle przez 3dni krwawię tak jak w lekką miesiączkę.
Jak powinno być?
:confused2:
Ja miałam plamienia chyba ze 14 dni

Witam
Wreszcie zdecydowałam się tu wejść,
Witaj, bardzo mi przykro..
Zostań z nami

Donoszę że Kasiek jest w szpitalu,ona i dzidzius czują się dobrze,resztę napisze Wam Kasia jak wróci.
Dzięki za wiadomość.
Mi dziś 4 mięsiące mijają. Widziałam dziś koleżanke w 5 mscu. Tak mi przykro.... Beczałam znowu........To jej drugie dziecko. Nie myślcie o mnie żle, ale jak ktoś ma 2 dzieci to mi przykro że ja to nawet 1 miec nie mogę ... I mam do nich jakby żal. I zła jestem bo tak nie mozna. .
Mnie też czasem nachodzą takie uczucia ale to chyba normalna sprawa.

Jestem mamą 4 - miesięcznej Julci jest to moje pierwsze dziecko ale ciąża druga. Córcia sprawia mi mnóstwo radości, mimo to nie zapominam że mogłam mieć wcześniej moje słoneczko.
Gratuluję córci:-)

Agnieszka, czy to znaczy ze Zielono_mi to tak naprawde nie byla Zielono_mi za ktora wszyscy na forum ja uwazali???
Za maly moj mozdzek zeby to wszystko pojac:no:
Mój też. Kilka razy z nią "rozmawiała" i do głowy mi nie przyszło, była miła i serdeczna.

jakich pysznosciach? to tylko zupa:):):)
Jak Ty nawet o zwykłej zupie piszę to mi apetyt robisz ;-);-)

a ja idę dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjnę... z opisu wyglądała praca całkiem całkiem...
I jak poszło?

W piątek jadą na usg połówkowe i już dziś proszę o kciuki, bo do soboty mnie nie będzie.
Trzymam kciuki za usg i z psinką też będzie dobrze :tak:

Witam Wszystkie Panie!!!!
Mam nadzieję, że czasami będę mogłą coś dopisać i tutaj być.
Witaj:-)
Pisz kiedy tylko będziesz miała ochotę :tak:

tak mi wstyd dzisiaj.... i smutno :( moja najlepsza koleżanka ze szkolnych lat jest w 7 tygniu :) a mi żal że ona ma tak a ja tak nie mam :( jej siostra tez sie spodziewa juz drugiego bobasa i ma termin na polowe lipca a ja tez mialam miec w lipcu. wstyd mi ze im zazdroszcze a jednoczesnie tak sie ciesze ze bede ciocią.
My też doczekamy się swoich maleństw :tak::tak::tak:

hi a ja jestem z 12 sierpnia :)
Ja 13 sierpnia ślub brałam ;-):tak:

ja tylko na chwilke...napisze ze Sylwia jest w szpitalu-miała krwawienia, ale jest ok, i z nia i z dzidzia-serduszko bije, ale ma zakaz wstawania
.
Dzięki. Sylwia trzyma się

hej jestem tu nowa.
Witaj

Ja jutro mam usg, coś mnie jajnik pobolewa ale brak płodnego śluzu.:zawstydzona/y:
Jutro napiszę jak było.
Dobrej nocki

Witajcie.........
Aga.....cieszę się,ze Maluszek zdrów.........a zdjęcie no cóz...nie ono jest najwazniejsze......
Sylka,/Kasiek....wracajcie do domku ze swoimi Maluszkami....dużo zdrówka kochane...
Selenko...trzymam kciuki...myślami jestem z Tobą.....
Słodziutka.........niecierpliwię się już,tulę Cię mocno....
Gabi...dla Was takze dużo zdrówka...ja wierzę,ze Twoj Bobasek...będzie mieszkał w Twoim brzuszku tak długo jak to bedzie potrzebne....a Tobie kochana wkrótce to lezenie i strach...zostaną wynagrodzone....
Wróbelek.....?
Mała....,Cyniczna.....,Ona...?
Niusia,Karola ...dziękujemy za wiadomości....
Pixelko....tulę Cię.....niedługo Ci brzusio urośnie.....
Also...mam nadzieję,że z Mamą lepiej...trzymaj się kochana...
Mirka....Twój suwaczek to mknie jak szalony....
Guska.......?!!!!kurcze długo się nie odzywała...może któras wie co u Niej....?
Marlenko....Ciebie również tulę BARDZO mocno....czekam,brakuje mi Twoich postów....trzymaj się kochana i wiedz,ze my tu na Ciebie czekamy...

Nowe Dziewczynki witam,tule Was mocno.....to najlepsze miejsce...aby w miarę normalności "stanąć na nogi"....dziewczynki zawsze służą dobrą radą i wsparciem...zostańcie z nami....

Alla,Anesto,Jezyk,Ozkane,Karolka,Kinguś,Sasetka,Sonita,Sowa,Mon!a,Ona,Ola,
Agi,Dlaczegotak,PostPtaszyna,Sylwia,Ptysia,Pyzunia,Beti,Carri,Doka,Szafirek,
Mordoklejka,Dilajla,Alutka,Alicja,Anetka,Enka,Wonka,Basia,Iławianka.Pati,
.....i nie wymienione dziewczynki cieplutko pozdrawiam...........

Witaj AgaAj a co u ciebie,czy chociaż troszkę rozchmurzyło się niebo?

Też mi brakuje Słodziutkiej.Ciekawe ćzy skończyła już remont.

Kinguś,cierpliwości,doczekasz się i ty dzieciątka.Wiem że to strasznie dołuje,też tak mam.

reklama
witaj Karolcia........u mnie?nic lepiej a nawet wydaje mi się ,że nienajlepiej z moją "głową"...ale nie chcę się zalić......jakoś sobie radzę.....a co u Ciebie?
Muszę uciekać dziecię do łózka połozyc.....postaram się jeszcze zajrzec...jak M mnie "dopuści"do kompa......

Ostatnia edycja:
Do góry