reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny jednak nic z tego nie bedzie pomalu zaczynam plamic pewnie jutro sie rozkreci ...wiem ze cos bylo ale sie skonczylo ...sama sobie to zgotowalam ...i dlatego musze dac sobie spokoj na jakis czas z BB
do uslyszenia

reklama
Trzymaj się Marlena !!!
Ja też kiedyś zrobiłam test i ta kreska niby pod światło była,niby nie.@ przylazłam.Już nawet nie chce o tym myśleć:baffled:

oj właśnie was doczytałamm po dwóch dniach nieobecności
niestety nie sposób zapamiętac wasze wszystkie posty :/
tak naprawde to chyba żadna z nas do końca nie wie ile razy poroniła, bo kto by pomyslal o poronieniu jak @ spóźnila sie tylko 1 dzień ? jedynie wtedy kiedy sie staramy o dzidzie to testujemy jak szalone nawet przed @.. az strach jak pomysle ze moglam poronic wiecej niz raz :(
ja dzisiaj jestem drugi dzien po pracy :) narazie wyglada ze wszystko bedzie w porzadku, prawie 90@ pracowników to ludzie przed 30stka i wszyscy byli zatrudniani na tej samej zasadzie tzn firma wyciagala dofinansowanie z uni za zatrudnienie bezrobotnego, a firma jest duza i ma w calym slasku siedziby wiec na dofinansowanie szanse sa ogromne :) trzeba tylko poczekac, bo wiadomo ze jakby mnie zatrudnili teraz to ja automatycznie przestaje byc bezrobota i traca oni szanse na jakakolwiek kase z ue. ja tez bym tak korzystala jak sie da wiec sie trochę im nie dziwie. a pracownicy sa bardzo fajni :) żartują ze wszystkiego i jaja sobie robią ze wszystkiego, nie wygladaja jakos na ludzi nie zadowolonych z pracy-wręcz przeciwnie :). wypłaty też są w terminie ale ile im płacą to nie wiem-mysle ze ich zadowolenie swiadczy ze nie maja na co narzekac wiec wypłaty też chyba sa wporzadku :)
Coś czuje że dobrze trafiłam, szef ciągle sie pyta jak mi idzie i czy mi sie podoba :) nie znałam takiego podejścia wczesniej. a do kierownika to w moim dziale zamiast wolac Panie kierowniku to nazywaja go po imieniu i jeszcze zdrabniaja hehe Adaś :D śmiesznie to brzmi tym bardziej że facet jest po 40stce :)
no to tyle o mnie
a teraz witam sie z nowymi dziewczynami :) będzie dobrze wiec nie martwcie się ;)
A zabrzuszone :) cóż zazdroszcze wam tych brzucholi i mam nadzieję ze tez taki bede miala :)
ostatnio cos mnie nerki bola i ide na badanie moczu jednak przed @ bo sie boje że to cos poważnego :( we wtorek na badanko i moze po południu będa wyniki... trochę sie stresuje ale mam nadzieję że to nie zabierze mi szansy na dziecko.
trzymajcie się ciepło :) ja jutro na narty jadem pierwszy raz wiec moze odezwe sie później np w pn bo w niedziele tez raczej w domu mnie nie bedzie tylko u mamy bede :)

Witam!
i jak tam twoj test? udalo sie ? ja poronilam w grudniu i tez strasznie sie boje co dalej....
mama nadzieje ze wszystko sie udalo i ze nam sie tez uda.....

kara80? a o czyj test chodzi? bo ja przeciez nic nie testowalam :) chyba ze chodzi o test z pracy :) narazie on jeszcze potrwa i czuje sie tam jak na praktyce czyli przynies podaj pozamiata hehe dzibam cos na kompie narazie nie bardzo wiedzac co :D ale sie tylko domyslam bo pisze same symbole i cyferki :D

reklama
Do góry