oj właśnie was doczytałamm po dwóch dniach nieobecności
niestety nie sposób zapamiętac wasze wszystkie posty :/
tak naprawde to chyba żadna z nas do końca nie wie ile razy poroniła, bo kto by pomyslal o poronieniu jak @ spóźnila sie tylko 1 dzień ? jedynie wtedy kiedy sie staramy o dzidzie to testujemy jak szalone nawet przed @.. az strach jak pomysle ze moglam poronic wiecej niz raz
ja dzisiaj jestem drugi dzien po pracy
narazie wyglada ze wszystko bedzie w porzadku, prawie 90@ pracowników to ludzie przed 30stka i wszyscy byli zatrudniani na tej samej zasadzie tzn firma wyciagala dofinansowanie z uni za zatrudnienie bezrobotnego, a firma jest duza i ma w calym slasku siedziby wiec na dofinansowanie szanse sa ogromne
trzeba tylko poczekac, bo wiadomo ze jakby mnie zatrudnili teraz to ja automatycznie przestaje byc bezrobota i traca oni szanse na jakakolwiek kase z ue. ja tez bym tak korzystala jak sie da wiec sie trochę im nie dziwie. a pracownicy sa bardzo fajni
żartują ze wszystkiego i jaja sobie robią ze wszystkiego, nie wygladaja jakos na ludzi nie zadowolonych z pracy-wręcz przeciwnie
. wypłaty też są w terminie ale ile im płacą to nie wiem-mysle ze ich zadowolenie swiadczy ze nie maja na co narzekac wiec wypłaty też chyba sa wporzadku
Coś czuje że dobrze trafiłam, szef ciągle sie pyta jak mi idzie i czy mi sie podoba
nie znałam takiego podejścia wczesniej. a do kierownika to w moim dziale zamiast wolac Panie kierowniku to nazywaja go po imieniu i jeszcze zdrabniaja hehe Adaś
śmiesznie to brzmi tym bardziej że facet jest po 40stce
no to tyle o mnie
a teraz witam sie z nowymi dziewczynami
będzie dobrze wiec nie martwcie się
A zabrzuszone
cóż zazdroszcze wam tych brzucholi i mam nadzieję ze tez taki bede miala
ostatnio cos mnie nerki bola i ide na badanie moczu jednak przed @ bo sie boje że to cos poważnego
we wtorek na badanko i moze po południu będa wyniki... trochę sie stresuje ale mam nadzieję że to nie zabierze mi szansy na dziecko.
trzymajcie się ciepło
ja jutro na narty jadem pierwszy raz wiec moze odezwe sie później np w pn bo w niedziele tez raczej w domu mnie nie bedzie tylko u mamy bede