reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alutka ja co prawda tylko do 15w pracy ale się skusiłam i pochłonęłam pyszny żurek w naszym barze hmmmm taki żarłok
ale gołąbki Katrin też mi poszły na wyobraźnię ale nie chce mi sie ich robić
hmmm leniuch i żarłok nieźle!

reklama
Cześźć dziewczynki!!!

My już po obiedzie, na obiadek była pomidorowa ziemniaczki z jajkiem sadzonym i marchewką z groszkiem:-p Najedliśmy się jak bączki i mężuś poszedł teraz dalej do pracy a ja mam czas dla siebie:-) Siedzę sobie, klikam do Was i patrzę w okno, czy mi listonosz paczki z ciuszkami dla maleństwa nie wiezie, echhh, nie mogę się normalnie doczekać, żeby zobaczyc re słodkie malutkie ciuszki:-D

Ostatnio macie taka produkcję postów, ze nie nadążam z czytaniem, a odpisywaniu to już nie wspomne. Więc tylko napiszę, że witam nowe koleżanki, przykro mi, ze i Wy musiałyście do nas trafić, ale tutaj jest naprawdę fajnie.
No i Dilajla, Aniu, gratuluję synka:-)

hej a ja na obiad mam kaszke manną na mleku, jakos tylko na to mialam ochote
bylam u lekarzadostalam antybiotyk wziewnie
zwolnienie do środy
no to ide dalej lezec
pozdrowionka

eheh widze ze wy o seksie, oj my na dlugo zapomnimy trzeba bedzie znaleźc inne rozwiązanie;-)

ja sie po prostu boje,nie tyle co teraz ale szczególnie w późniejszej ciązy,
ginka mi mówila ze we wczesnej ciązy w nasieniu są jakies niedobre składniki i lepiej zachowac:spokój seksualny", na a dalej jesli nie ma przeciwwskazan to owszem ale w gumce, bo wiadomo mozna sie jakąs bakterią zarazic a po co?

lekarz mnie dzisiaj nie przyjął , bo się spieszył do szpitala ???????? ehhh ja to mam pecha .....
wizyte mam we wtorek popołudnie ........... grrrrr

to tyle pa

hej dziewczynki:)

Ja już mam prawie obiadek skończony (zrazy + ziemniaczki dzisiaj).
Czeka nas jeszcze dzisiaj robienie żarcia dla psiaka (robimy na cały miesiąc i mrozimy;) )
A o 15.15 jestem umówiona z mężem przy rynku bo idziemy kupic prezent naszemu koledze na imieniny :happy: impreza jest w bardzo nietypowym stylu... kumpel zaprosił nas na jutro na 10 rano :szok: taki innowatorski pomysł :rofl2: zobaczymy co z tego wyjdzie :)

witajcie!!

u nas ok...
maz zalatany-zaczał studia podyplomowe-zdolniacha

ja w pralce praktycznie siedze-zaczełam prac maluszkowe rzeczy-za ciuszki sie jeszcze nie zabrałam, ale wszelkie posciele, pieluszki i kocyki juz sie piorą suszą i prasują...

jutro i w niedziele jade sie wokalnie udzielac....warsztaty gospel! ale sie ciesze...mam nadzieje ze moja przepona to wytrzyma:-D

za 2 tyg wizyta u lekarza-podpatrzymy czy On to na pewno On a nie Ona....heheh co nadal nie zmienia faktu ze nasze dziecie jest bezimienne-najwyzej bedzie numerem 1:-D

uciekam wszamac cos...

buziolki!!

selenka....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa u ciebie juz 14 tyg na suwaczki widze!!! BOSKO!!!

reklama
Mirka,Modroklejka,ach podziwiam suwaczki i zazdroszczę.
Bo mój jak już nie raz pisałam to ledwie pełza.No ale gonię Was;-)

Do góry