reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
sylwia.....luzik........ i usmiech
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
to ja juz chyba pojde....
dobranoc dziewczynki
dobranoc dziewczynki
dziewczynki trza sie cieszyc ...chociaz wiem ze jest ciezko....Ja za Was wszystkie trzymam kciuki Dzisiaj czytajac kolejne posty aniolkowych mam zrozumialam ze tak naprawde Wszystko w rekach Boga
ide asku buzka
ide asku buzka
kinguś
Nie poddam się
Pięknawkleje wam moja sukienke slubna azeby troszke sie rozchmurzyc
Mi ginka pozwoliła na przytulanki jak skończyłam plamić po zabiegu ( gdzieś po 14 dniach) a starać po 2 @.Mam do Was pytanie... bo dwóch ginów mi powiedziało co innego... jak jest ze współżyciem...? jedna mi powiedziała że dopiero po pierwszej @ po zabiegu a teraz inna mi powiedziała że można ale z zabezpieczeniem...żeby przypadkiem nie zajść w ciąże... wiecie coś na ten temat...?
Przytulam mocno. Mam przeczucie że u mnie też jedna krecha będzie.Dzisiaj rano zrobiłam test i nietety tylko jedna kreseczka. Smutno trochę:---( Jednak mam potwierdzenie że ten rok jest naprawdę do dupy :----(
Mojemu M fervex pomógł tylko że on miał temperaturę.czytam Was dziewczynki ale nie mam siły pisać,rozłożyło mnie a w środę bal ma ktoś sposób na szybkie postawienie się na nogi?
Dzięki
Kingus mam nadzieje ze nasze tesciki zaswieca niedługo II !!!
i pewnie sie nie udało. Boli mnie brzuch codziennie, po poronieniu mam jeszcze wieksze bolesci właśnie przed @. No ale jeszcze 3 tyg. i znów mogę się starac.
A może jednak a jak nie teraz to w następnym cyklu na pewno Ci się uda
Witaj, bardzo mi przykro:-(Cześć jestem nowa na tym forum.Pragne być w ciązy już teraz w tej chwili ale to nie możliwe lekarz kazał odczekać 3cykle.Ale serce mi podpowiada coś innego,żeby starać sie jak najszybciej...Mam skierowanie na badania,toxo,tsh,prl,cmv.Zamierzam je zrobić po Nowym Roku i jak wszystko będzie wporządku zacząć sie starać...
Jak pisałam wcześniej gnka pozwoliła po 2 @ ale warto zrobić podstawowe badania na pewno będziesz wtedy spokojniejsza.
GRATULUJĘ
jestem przerazona!!!!!!!!!!!!\
dwie kreski!
Wspaniała wiadomość na koniec roku :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
kinguś
Nie poddam się
A mi jakoś smutno bo czuje, że się nie udało, po prostu czuje.
Popłakałam sobie
Wiem, że nie można się nastawiać ale człowiek ma tą nadzieje w sercu....u mnie coraz mniej...
Popłakałam sobie
Wiem, że nie można się nastawiać ale człowiek ma tą nadzieje w sercu....u mnie coraz mniej...
Ostatnia edycja: