reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja pieczenie zostawiam na jutro. Jutro piec będę zatem... torta kawowo-czekoladowego z wiśniami, sero-maka, orzechowca, jabłecznik z budyniem... i ani jednego kawałeczka z ww. nie spróbuję!

reklama
Asiu.. rybka to i koniec lutego i aż do końca marca :-D więc rozległy ten czas.. ale możesz spokojnie zaczekać na mnie :tak:;-) nie pogniewam się :rofl2::-D:tak:;-)
Tak była u nas chwila niewypowiedzianego szczescia, które znów musiało odejść. Jaki Boski plan w tym jest? Nie wiem.. próbuję znaleźć sens. Choć czasem siły brak.

Wróbelek tak 13 tydzień zaczełaś jak nic...:-D:rofl2:

Cyniczna, w końcu można poczytać Twoje superanckie teksty:-)

A ja mam dzisiaj mega lenia i naprawdę nic mi sie nie chce, już dawno nie obijałam się tak jak dzisiaj, ale praca nie zając i nie ucieknie:-D

Edytka, podziwiam Cię, Dziołcho... naprawdę...
A ja chyba za nerwowa jestem, żeby się udało... za nerwowa i ostatnio silnie zakatarzona...

Uffffffffffffffffffffffffffffff Ojojoj Moj M wyczaił i sie cieszy Mowi ze ma wolne i jakies plany ale atykoncepcja (pies) nas nie opuszcza nawet na krok..................

A ja jutro porobie już miesa na Świeta i sałatki na Wigilie Musze sie wyrobic w 2 godziny z kolacja w środe jesli nie chce jej jesc sama wiec nie wiem czy jutro znajde c\zas

reklama
Do góry