reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja w tym roku prezentów nie kupuję. Rodzina się przyzwyczaiła że dojną krową jestem... Tym razem nic z tego szanowni państwo! Prezentów nie będzie!

Witajcie!!
Prosiłam o małą produkcję a jak Asia przyszła to widać odrazu.. skutki :-p

WItajcie kochane dziewczynki

Gabi... ależ miałaś dzień...:baffled: a jak się już czujecie??? Lepiej? I wymyśliłaś jakieś rozwiązanie tej całej sytuacji.

Wszystkie dziewczynki całuję...

Dziś.. poczułam magię świąt!!!!

Aga, pierwsza i jedyna, Kochana!!!! Kto uzurpuje sobie prawo do czarowania bez mej zgody? Bez licencji Głównej Czarownicy Przełożonej?

czesc edzia...

wlasnie gabi......bo ja mam pomysla dla ciebie.....idz do lekarza i wez skierowanie na karetke...w kazdej przychodni mozna cos takiego zalatwic...skierowanie na przewoz,....za to sie nie placi a karetka cie zawiezie i przywiezie.....sprobuj.....

Cześć Dziewczynki!!
Nie odzywałam się ostatnio, ale w piątek do wieczora byłam u moich rodziców, w sobotę od rana sprzątałam, gotowałam i takie tam a wczoraj znowu byłam u rodziców i tak zleciał mi weekend:biggrin2:
Teraz idę poczytać co tam u Was słychać, pozdrawiam:biggrin2:

Witam Nową koleżankę... Anetkę. Straciliśmy maleńswta w podobnym czasie.. Przykre te święta.. w tym roku. Nie takie miały być. Ale - ja znalazłam SWÓJ cel i radość. Znów. Tak jak napisałam poczułam dzisiaj MAGIĘ ŚWIĄT! Prawdziwych świat.. tych świąt w sercu....
Pozostań z nami.. będzie Ci lżej z każdym dniem.

Alicja!!1985!! Cieszę się że wkońcu jesteś!! A co to za termin był.. byleby do 22?? Na NK??:-p

reklama
Do góry