reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Odezwę się na pewno po usg i opowiem co i jak :tak:
Och czemu to takie wszystko skomplikowane....wiele moich koleżanek mających dziecko nie wie nawet podstaw a wiedza którą my posiadamy to to czarna magia.

reklama
hehehe ja tez sie jakos tym nie interesowalam do czasu jak stracilam pierwsza ciaze i pozniej chcialam zajsc ponownie...wczesniej problemow nie bylo...chcielismy kolejne dziecko to udawalao sie w pierwszym cyklu staran...

agus powiem Ci ze pewnie bym nie robila ale jak troszke poczytalam to znalazlam ze moze cos w tym byc ...przedwczesny porod teraz 2 poronienia Moja mama tak urodzila 3 dzieci teraz niedawno siostra ,,,wiec moze cos to moze znaczyc a zakrzepica moze i nie musi mi grozic ale w ciazy moze dochodzic wlasnie do jakis zakrzepow i dziecko obumiera

uciekam robic ten obiadek papa i jeszcze jutro do tej poradni genetycznej jedziemy ...zobacze ile kasy mamy i moze podjade i zrobie te badania za jednym razem bo to tez tylko w gdansku robia

ja juz po usg :-)
dzidzia ma ponad 7,3cm co odpowiada 13t4dc..więc o tydzień większa, przeziernośc karkowa, kość nosowa i generalnie wszystko idealne :-) no i bedzie druga dziewczynka :-)

reklama
Do góry