aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ide na seriale pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kingus,co za bzdury ktos Ci powiedział z tym posiewem Przecież takiej próbki nikt nie oglada po pobraniu,bo by nic nie zobaczył.A laboratoria mikrobiologiczne pracują całodobowo,bo inaczej nie miałyby sensu.Taką pobraną próbkę "sieje się" (dlatego nazwa posiew) na pożywce i inkubuje w ciepełku,co 24/28/72 godz. oglada pod mikroskopem jakie bakterie wyrosły.
Wiecie ja się nie znam pojechałam dziś i pobrali mi znowu. Nastawiam się, że pewni mam tą cholerną chlamydię skoro u M jest takie podejrzenie. Ale nic nie poddaje się, podleczę się i do roboty się zabieram....aha próbka na psiew moze polezec do 72 godzin. przynajmniej tak mi ginka mówiła, oczywiscie w specjalnej próbówce a pewnie w takiej masz:-)
Piękny prezent ;-);-);-);-);-)ach i nie wytrzymalam ...hehhehe....z Andrzejem w prezenciku testowalismy hehehhe
Trzymam kciukiA ja składam jutro papiery o prace...........pewnie znów nic z tego, ale nadzieja zawsze jest.........
Na pewno coś postawię ;-)Kinguś eehhhhh pierwsza wypłata!!! Trza to opić!!!!! Kochana kiedy pijemy?
Agunia poroniłam w 9 tygodniu,i widzisz bez zabiegu a on ze lepiej 9 miesiecy poczekac,JAK JA JUZ CHCE:-(
Ja poroniłam w 8 tc miałam zabieg i ginka pozwoliła strać się po 2 @ a kwas kazała cały czas brać.Dziewczynki ja chyba sie naprawde przezuce na innego gina:kwasu foliowego nie brac,czekac 6-9 miesiecy?????????????kto to jest????????????
Ja mam pco i cały czas mi pozytywne wychodziły.kupiłam testy owulacyjne i ida do mnie juz 3tydz!wkurzyłam sie i postraszyłam gościa,że mu negatywa wystawię wiec powiedział,że jutro wyśle drugią paczke..
Stosowała któraś z dziewczyn takie testy?moja koleżanka za 2razem dzięki testom zaszła w ciąże,słyszałam,że sa skuteczne?
Trzymam kciukia teraz hit dnia własnie dostałam smsa od kumpeli bo była dzis u pani profesor obrone mam w czwartek na godzine 9 teraz to dopiero zaczynam sie bac prosze ładnie juz 3mac kciuki