reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki i strasznie mi przykro ze tyle Nas jest To niesprawiedliwe

edytko dziekuje za pamiec troszke mnie malo ale praca...dzisiaj juz lepiej i bylam w domku o 13 -nastej i troszke Was podczytałam Staranka hmmm nie wiem chyba od grudnia ale i tak dzialamy bez zabezpieczenia ....jednak coscik nie wychodzi Co ma byc to bedzie Kanapa hmmmmmmmmmmm THE END a synek zdrowy choc alergia znowu daje o sobie znac

Ona gratuluje SZCZESLIWYCH 8 miesiecy zycze

Mirus fajnie ze jest ok i czekamy na malego Juniorka ale dopiero w 9 miesiacu

gabi czy znasz plec dzidziusia?

wszystkich brzuchatkom spokojnych miesiecy

aga irl hehe wiec trzymalam kciuki za syna i nadal trzymam...Sliczny ulubieniec moj siostry synek tez kochany chociaz ostatnio troszke mi plakal ojjjjjjjj ma juz swoje homorki

zA tyydyien ide do gin zyobaczymz co powie

EdYTKO co u Ciebie malo piszesy o sobie buzka :tak:

sorz zy literowki cos klawiatura sie pryestawila

reklama
Marlena,w 13 tyg. gin powiedział co prawdopodobnie.Za tydzień we wtorek się potwierdzi,albo nie,to sie pochwalę.Przysięgam,że mi wszystko jedno:-D Ważniejszy pomiar szyjki i czy łożysko się przesunęło:zawstydzona/y:

Gabi, pewnie, że wszystko jedno, to wiadomo, najważniejsze, żeby maluch przyszedł na świat w terminie i był zdrowy! Ale czekamy na wieści za tydzień w takim razie. Mi też wszystko jedno, ale fajnie by było wiedzieć. U mnie pewnie dzisiaj jeszcze nie będzie widać. Ach najważniejsze to, żeby mi powiedział ginek, że wszystko jest w porządku tego najbardziej pragnę.

hej dziewczeta ja juz po pracy
i znowu dół
dziś 24 dzien cyklu i juz czuje ze znowu sie nie udało, pobolewa mnie juz bruch na okres, bylam dzis zrobic prolaktyne i progesteron, jutro wyniki a o 18 jutro mam wiztyte u gina, moze mi jakos pomoze zajsc w następnym cyklu, umówie sie z nią na usg przy owulaji
ehhh nic mi sie nie chce:-(

Also,jak Ci zazdroszczę,że juz dzisiaj masz wizytę:zawstydzona/y:
Ale ja za to,za tydzień,mam to najwazniejsze,połówkowe usg,na dobrym sprzęcie,genetyczne,głównie ocena serduszka,z podglądem 4d:-D
Ojej,jak to napisałam,to aż mi ciarki ze strachu przeszły.Za tydzien to się będe telepac,że hej:baffled:

Sylwia,MUSISZ wyluzować,nie myśleć tylko o tym.Uwierz,że wiem jak to ciężko.Mi się udało,rok i 3 miesiące po zabiegu.

kurde gabi jak wytrzymalas tak długo, ja naprawde o tym tak nei mysle, jak bylismy w zakopcu to na luzie, byla owulacja ale nie schizowalam, ale weisz jak przychodzi termin okresu to mysli sie tylko o tym, a ja juz czuje ze nici z tego...

reklama
a do tego bylam dzis w Urzedzie Skarbowym i bede miala do zapolacenia ponad 10 tys podatku dochodowego
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mąz nie moze znaleźć pracy
i dupa jasna wszytsko sie pieprzy!!

Do góry