witam dziewczynki i strasznie mi przykro ze tyle Nas jest To niesprawiedliwe
edytko dziekuje za pamiec troszke mnie malo ale praca...dzisiaj juz lepiej i bylam w domku o 13 -nastej i troszke Was podczytałam Staranka hmmm nie wiem chyba od grudnia ale i tak dzialamy bez zabezpieczenia ....jednak coscik nie wychodzi Co ma byc to bedzie Kanapa hmmmmmmmmmmm THE END a synek zdrowy choc alergia znowu daje o sobie znac
Ona gratuluje SZCZESLIWYCH 8 miesiecy zycze
Mirus fajnie ze jest ok i czekamy na malego Juniorka ale dopiero w 9 miesiacu
gabi czy znasz plec dzidziusia?
wszystkich brzuchatkom spokojnych miesiecy
aga irl hehe wiec trzymalam kciuki za syna i nadal trzymam...Sliczny ulubieniec moj siostry synek tez kochany chociaz ostatnio troszke mi plakal ojjjjjjjj ma juz swoje homorki
zA tyydyien ide do gin zyobaczymz co powie
EdYTKO co u Ciebie malo piszesy o sobie buzka
sorz zy literowki cos klawiatura sie pryestawila
edytko dziekuje za pamiec troszke mnie malo ale praca...dzisiaj juz lepiej i bylam w domku o 13 -nastej i troszke Was podczytałam Staranka hmmm nie wiem chyba od grudnia ale i tak dzialamy bez zabezpieczenia ....jednak coscik nie wychodzi Co ma byc to bedzie Kanapa hmmmmmmmmmmm THE END a synek zdrowy choc alergia znowu daje o sobie znac
Ona gratuluje SZCZESLIWYCH 8 miesiecy zycze
Mirus fajnie ze jest ok i czekamy na malego Juniorka ale dopiero w 9 miesiacu
gabi czy znasz plec dzidziusia?
wszystkich brzuchatkom spokojnych miesiecy
aga irl hehe wiec trzymalam kciuki za syna i nadal trzymam...Sliczny ulubieniec moj siostry synek tez kochany chociaz ostatnio troszke mi plakal ojjjjjjjj ma juz swoje homorki
zA tyydyien ide do gin zyobaczymz co powie
EdYTKO co u Ciebie malo piszesy o sobie buzka
sorz zy literowki cos klawiatura sie pryestawila