reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczynki i strasznie mi przykro ze tyle Nas jest To niesprawiedliwe

edytko dziekuje za pamiec troszke mnie malo ale praca...dzisiaj juz lepiej i bylam w domku o 13 -nastej i troszke Was podczytałam Staranka hmmm nie wiem chyba od grudnia ale i tak dzialamy bez zabezpieczenia ....jednak coscik nie wychodzi Co ma byc to bedzie Kanapa hmmmmmmmmmmm THE END a synek zdrowy choc alergia znowu daje o sobie znac

Ona gratuluje SZCZESLIWYCH 8 miesiecy zycze

Mirus fajnie ze jest ok i czekamy na malego Juniorka ale dopiero w 9 miesiacu

gabi czy znasz plec dzidziusia?

wszystkich brzuchatkom spokojnych miesiecy

aga irl hehe wiec trzymalam kciuki za syna i nadal trzymam...Sliczny ulubieniec moj siostry synek tez kochany chociaz ostatnio troszke mi plakal ojjjjjjjj ma juz swoje homorki

zA tyydyien ide do gin zyobaczymz co powie

EdYTKO co u Ciebie malo piszesy o sobie buzka :tak:

sorz zy literowki cos klawiatura sie pryestawila

reklama
Marlena,w 13 tyg. gin powiedział co prawdopodobnie.Za tydzień we wtorek się potwierdzi,albo nie,to sie pochwalę.Przysięgam,że mi wszystko jedno:-D Ważniejszy pomiar szyjki i czy łożysko się przesunęło:zawstydzona/y:

Gabi, pewnie, że wszystko jedno, to wiadomo, najważniejsze, żeby maluch przyszedł na świat w terminie i był zdrowy! Ale czekamy na wieści za tydzień w takim razie. Mi też wszystko jedno, ale fajnie by było wiedzieć. U mnie pewnie dzisiaj jeszcze nie będzie widać. Ach najważniejsze to, żeby mi powiedział ginek, że wszystko jest w porządku tego najbardziej pragnę.

hej dziewczeta ja juz po pracy
i znowu dół
dziś 24 dzien cyklu i juz czuje ze znowu sie nie udało, pobolewa mnie juz bruch na okres, bylam dzis zrobic prolaktyne i progesteron, jutro wyniki a o 18 jutro mam wiztyte u gina, moze mi jakos pomoze zajsc w następnym cyklu, umówie sie z nią na usg przy owulaji
ehhh nic mi sie nie chce:-(

Also,jak Ci zazdroszczę,że juz dzisiaj masz wizytę:zawstydzona/y:
Ale ja za to,za tydzień,mam to najwazniejsze,połówkowe usg,na dobrym sprzęcie,genetyczne,głównie ocena serduszka,z podglądem 4d:-D
Ojej,jak to napisałam,to aż mi ciarki ze strachu przeszły.Za tydzien to się będe telepac,że hej:baffled:

Sylwia,MUSISZ wyluzować,nie myśleć tylko o tym.Uwierz,że wiem jak to ciężko.Mi się udało,rok i 3 miesiące po zabiegu.

kurde gabi jak wytrzymalas tak długo, ja naprawde o tym tak nei mysle, jak bylismy w zakopcu to na luzie, byla owulacja ale nie schizowalam, ale weisz jak przychodzi termin okresu to mysli sie tylko o tym, a ja juz czuje ze nici z tego...

reklama
a do tego bylam dzis w Urzedzie Skarbowym i bede miala do zapolacenia ponad 10 tys podatku dochodowego
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mąz nie moze znaleźć pracy
i dupa jasna wszytsko sie pieprzy!!

Do góry