reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pewnie humorek tak bylejaki bo martwisz się jutrzejszym dniem. Napewno wszystko pokolei się ułozy. Wszystko nabierze nowych barw. Obronisz się. Zdolna z Ciebie dziewczynka. Choć tutaj same takie ;-):tak: i gdy będziesz mieć głowę zawładniętą pracą... i jej obrona...może los Cię zaskoczy ;-):-D
Tulę Cię i pytam czy jakoś pomóc mogę?

reklama
Pati rozumiem Cię aż nadto doskonale :-(. Wiem co czujesz bo i sama tak czuję. Jesteś na L4? Udało Ci się??? Ale ja się nie poddam póki nie będę miała tutaj TEGO o czym marzę. A marzę o dzieciach. Chyba że dobry Bóg chce inaczej.. to wtedy zaadoptuje ale i tak spełnie swe marzenia o macierzyństwie.
Choć wierzę że wczesniej lub później i Wam i mi się uda szczęśliwie zaciążyć.

ach wogole sie wqrzylam zamowialm ksiazke przez neta potrzebna mi jest do mgr. a oni mieli mi jadzis wyslac a tu nawet numeru konta nie przyslali wiec pisze do ioich ze zlozylam zamowienie i cezkam na dane a ta baba mi odpisuje gdzie ja skladalam to zamowienie jak odp to juz tam nikt nie pracowal bomaj tylko do 16.30 wiec jej napisalam skad i ze maja mi dac odp czy dadza rade dostarczyc mi ta kasiazke do poniedzailku bo jak nie to potem mi juz nie jest potrzebna wrrrrrrrrrrrrrrrr

Hej Agula!I jak u Ciebie rozchodzą się te czare chmury? Czy potrzeba czegoś więcej by je rozdmuchać?
Jak @? A co Ci lekarz mówi na te Twoje krótkie cykle? Przecież progesteron powinien Ci pomóc :baffled:

tak edi jestem na L4 moze do konca grudnia sie uda pociagnac łaykam tabsy i mi po nich lepiej moge sie skupic i jestem spokojniejsza
a u Cibie kochana to mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ja w to wierze Ty wiesz;-)
My narazie staranka odkladamy teraz musze sie obronic znalesc prace potem poczekac na normalna umowe i moze za 1,5 roku . . .

reklama
Moje chmury....?oj kłęba się i narazie jeszcze musze chodzic pod parasolem stresu.......
A moje cylke są pogibane.....duphaston miał pomóc ale nie działa....i musze się przyznac,ze nie chodze teraz do zadnego lekarza.....a jak byłam u gina we wrześniu to powiział ze taki cykl moze byc......a ja mam to juz wszystko w nosie.....niech sie dzieje co chce......

Do góry