reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki...słuchajcie mam do Was pytanie albo prośbę....pomózcie mi cos wymysleć ....mój m ma w sobote urodziny a ja ni jak nie moge wymyslec co mu sprawić na prezent....kurcze to facet który ma wszystko a jak czegoś zapragnie to sobie kupi.....nie mam zielonego pojęcia....i jestem az zła....jak macie jakies pomysły to pomózcie.....plissss.....

reklama
Syluś to wszystkiego najlepszego Ci życzę, a szczególnie spełnienia tego jednego marzenia, które dotyczy chyba każdej z nas. Buziaczek dla Ciebie!

Gabi...a jak samopoczucie?
Also ten twój suwaczek tez niezle mknie.....
Syla...imprezka powiadasz?nono postaram sie wpaśc wieczorkiem....
Aga...dobry pomysł....włoże jakies "inne" wdzianko i moze faktycznie zaskutkuje....hihihi....

Ostatnia edycja:
najgorzej jest wymylec prezent dla kogos kto ma wszystko...eh mam taki sam problem z rodzicami, dlatego w tym roku postanowilam zrobic im inny prezent, mają straszny balagan ze zdjęciami, chce im to wszytsko upożądkowac, wybrac najladniejszych kilka i oprawic w ramki, kupic ze 2 piękne albumy, bo oni nigdy na to czasu nie maja, i te zdjecia sie walają albo na milionach płyt bez sensu ponagrywane.no a na rocznice slubu która mają równiez w swieta kupuje im krysztalowe kieliszki do wódki:-) bo o tym mama nigdy nie pamięta:-)

Ty Agus tak jak mówi Aga hehe we wstażeczkę:-)
dobra kolacja:-)

dobre ide to pranie wstawic bo samo do prali sie nie włozy
hehe

Gabi trzymaj sie dzielnie!!!

reklama
Do góry