reklama
ona26
Fanka BB :)
Wróbelek gratulacjeee:-):-):-):-)
Wiatj Edytko,co u Ciebie?
Kasiu eh Ty zawsze bylas taaka silna,wiem ze juz w pewnym momencie gubi sie wszystkie sily,nadzieje...ale Ty masz fasolke w sobie,ktora rosnie i ma sie dobrze wiec nie wolno Ci sie zalamywac!!! Po prostu nie wolno!! A co ten Twoj M nawywijal dzis hm?
Wiatj Edytko,co u Ciebie?
Kasiu eh Ty zawsze bylas taaka silna,wiem ze juz w pewnym momencie gubi sie wszystkie sily,nadzieje...ale Ty masz fasolke w sobie,ktora rosnie i ma sie dobrze wiec nie wolno Ci sie zalamywac!!! Po prostu nie wolno!! A co ten Twoj M nawywijal dzis hm?
Ona ..........on od kilku dni zachowuje jak ................nawet nie wiem jak to nazwać............
denerwuje mnie wszystkim.....................
nic takiego konkretnego nie zrobił , ale mam wrażenie ze unika rozmów na temat Aniołka , a wie jakie to dla mnie ważne
denerwuje mnie wszystkim.....................
nic takiego konkretnego nie zrobił , ale mam wrażenie ze unika rozmów na temat Aniołka , a wie jakie to dla mnie ważne
a ja mam potrzebe rozmowy ...............po prostu mam i tyle ..............
może czas wszystkich świetych mnie tak nastroił??
juz sama nie wiem ........................
chodze i rycze i boje sie wszystkiego..................nawet swojego cienia
może czas wszystkich świetych mnie tak nastroił??
juz sama nie wiem ........................
chodze i rycze i boje sie wszystkiego..................nawet swojego cienia
dzisiaj jest bardzo źle , denerwuja mnie dzieci , telewizor , nawet na mame nakrzyczałam ...................
wszystko jest nie tak i mam wrażenie przeciwko mnie..................moi najbliźsi............tez...........
oj ale zatruwam atmosfere...............przepraszam
mam wrażenie ze żyje na pożyczonym czasie
wszystko jest nie tak i mam wrażenie przeciwko mnie..................moi najbliźsi............tez...........
oj ale zatruwam atmosfere...............przepraszam
mam wrażenie ze żyje na pożyczonym czasie
enka1
Fanka BB :)
Nic nie powiedzieli.. Moze to ze tak czesto bywa z pierwsza ciaza i ze bylo puste jajo najprawdopodobniej. Nie mialam i nie mam swojego gina... Ostatnio juz nie byl mi potrzebny.. Sama zrobie kilka badan ale kasy brak dopiero co wzielismy kredyt, frank rosnie, maz na zwolnieniu od 4miesiecy i jak tu sie starac?
reklama