reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Slodziutka z miesiac temu Ty tez mi napisalas kilka milych slow- dzieki! Czytalam blogi wasze... Pozdrawiam wszystkie serdecznie. Ale to mile ze atmosfera tu jest taka jaka jest...

reklama
Wróbelek gratulacjeee:-):-):-):-)

Wiatj Edytko,co u Ciebie?

Kasiu eh Ty zawsze bylas taaka silna,wiem ze juz w pewnym momencie gubi sie wszystkie sily,nadzieje...ale Ty masz fasolke w sobie,ktora rosnie i ma sie dobrze wiec nie wolno Ci sie zalamywac!!! Po prostu nie wolno!! A co ten Twoj M nawywijal dzis hm?

Ona ..........on od kilku dni zachowuje jak ................nawet nie wiem jak to nazwać............
denerwuje mnie wszystkim.....................
nic takiego konkretnego nie zrobił , ale mam wrażenie ze unika rozmów na temat Aniołka , a wie jakie to dla mnie ważne

a ja mam potrzebe rozmowy ...............po prostu mam i tyle ..............

może czas wszystkich świetych mnie tak nastroił??
juz sama nie wiem ........................
chodze i rycze i boje sie wszystkiego..................nawet swojego cienia

Kasiu myslalam,ze cos naparwde zle sie dzieje.Usprawiedliwiam M,wybacz:-):-),facet jest inny niz my;p. Raz,ze te dni nie sa zbyt wesole a dwa Kasienko moja droga napewno hormonki ciazowe robia swoje:)

dzisiaj jest bardzo źle , denerwuja mnie dzieci , telewizor , nawet na mame nakrzyczałam ...................
wszystko jest nie tak i mam wrażenie przeciwko mnie..................moi najbliźsi............tez...........

oj ale zatruwam atmosfere...............przepraszam

mam wrażenie ze żyje na pożyczonym czasie

Nic nie powiedzieli.. Moze to ze tak czesto bywa z pierwsza ciaza i ze bylo puste jajo najprawdopodobniej. Nie mialam i nie mam swojego gina... Ostatnio juz nie byl mi potrzebny.. Sama zrobie kilka badan ale kasy brak dopiero co wzielismy kredyt, frank rosnie, maz na zwolnieniu od 4miesiecy i jak tu sie starac?

Ona zgadza sie ..................faceci to wybryk natury - trudno ich zrozumiec i na próżno szuakc zrozumienia u nich..

jakas nerwowa jestem , nie wiem co sie dzieje...................
cała sie trzese w srodku

reklama
Do góry