reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane, zrobiłyscie mi dziś tyle niespodzianek, ze ryczę jak bóbr.
Ryczę ze wzruszenia, z radości... No, uśmiecham się i płaczę. Tak bym Was wszystkie wyściskała mocno!!!! Ależ się cieszę...

Ha, wiem, że już nioedługo na mnie przyjdzie pora :))) Też mnie to cieszy :)))

Wielcem rada dziś jest :)))))) No dawno w tak optymistycznym nastroju nie byłam!

reklama
jejku, aż urosłam:-)
Ależ to miłe! Wiem,że nie będzie łatwo, ale tak jak szybko zaszłam w ciążę w kwietniu planując,w marcu i teraz w październiku, planując ,że tak właśnie będzie.. Zrobiłam wszystko co mogłam, czuję się dobrze, nawet bardzo dobrze. Wierzę, że zobaczę bijące serduszko i badania wykażą,że jest ok. Będę robiła badania genetyczne ze względów wad występujących w Rodzinie.
Później się uspokoję.

Kropelki odstawiłam, choć nie wiem jak przetrwam na homeopatycznych..

Nie powiedziałam córce, tak sie o Mnie martwiła ostatnio, nie wiem kiedy jej powiedzieć? Wie mąż i Wy, innym tez nie powiem.

Ostatnia edycja:
miglak...wiedziałam ze o kims zapomniałąm....ty jestes szosta ciezaróweczka....normalnie prorok ze mnie!!! ciekawe co następnym razem wysnię?? policze chetne i bede intensywnie o was myslec...a moze akurat...

Homeopatia... dasz radę, w końcu jest was teraz dwoje!!!! :)
Ja nie planowalam ani wtedy, ani planów żadnych nie robię na teraz/potem :) Zrobimy sobie z Lubym Kinderniespodziankę!!!!! :))))
Selenka, no nie mogę :))))))) Chodź Cię wyściskam, Słoneczko!!!!!

reklama
Ona, nie, że źle mnie zrozumiałaś, tylko po prostu tego, co najlepsze w życiu mi życzysz - takiego slicznego, różowego, zdrowego bobasa!!!!! :)))) I ja sobie też tego życzę!

Do góry