reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech i znow zostane sama chyba...
kinguś
Nie poddam się
A napiszcie mi jeszcze czy test nie wyjdzie fałszywie dodatni po 23 dniach od zabiegu. Bo ja już zgupiałam. Prosze o opinię
Ja też należe do klubu nienormalnych
Ja też należe do klubu nienormalnych
agi28
a życie toczy się dalej
Cześć dziewczynki
Ona policystyczne jajniki to nic starsznego. Mozna zajść w ciążę jak sie je ma. Czasami udaje sie bez żadnych dopalaczy( dziewczyny nawet nie wiedzą że maja PCO), czasem trzeba postymulować.
Ja też mam PCO naczytałam sie juz chyba wszystkiego na ten temat. U mnie lekarz zaczął od Clo i Pregnylu ( tak jak u Kingusi) i w pierwszym stymulowanym cyklu zaszłam w ciążę.
Znajdź lekarza, który zajmuje się leczeniem niepłodności w twoi mieśce, bo to troche dziwne dla mnie żeby po pierwszej wizycie i rozpoznaniu PCO tylko na usg proponowac laparoskopię.
Kochana żeby sie troszkę uspokoić wejdź sobie na stronę www.pco.prv.pl tam jest duzo formacji i fajne forum dla dziewczyn, które to świństwo mają. Mnie uspokoiły te wiadomości.
Słodziutka,Aga Ir, Cyniczna, Alutka, Aga AJ, Kinguś,Pixella buziaki dla Was
Pozdrawiam całą reszte dzieczynek.
Ona policystyczne jajniki to nic starsznego. Mozna zajść w ciążę jak sie je ma. Czasami udaje sie bez żadnych dopalaczy( dziewczyny nawet nie wiedzą że maja PCO), czasem trzeba postymulować.
Ja też mam PCO naczytałam sie juz chyba wszystkiego na ten temat. U mnie lekarz zaczął od Clo i Pregnylu ( tak jak u Kingusi) i w pierwszym stymulowanym cyklu zaszłam w ciążę.
Znajdź lekarza, który zajmuje się leczeniem niepłodności w twoi mieśce, bo to troche dziwne dla mnie żeby po pierwszej wizycie i rozpoznaniu PCO tylko na usg proponowac laparoskopię.
Kochana żeby sie troszkę uspokoić wejdź sobie na stronę www.pco.prv.pl tam jest duzo formacji i fajne forum dla dziewczyn, które to świństwo mają. Mnie uspokoiły te wiadomości.
Słodziutka,Aga Ir, Cyniczna, Alutka, Aga AJ, Kinguś,Pixella buziaki dla Was
Pozdrawiam całą reszte dzieczynek.
aga_irlandia
hmmm tego to nie wiem....iles dni bedzie dodatni napewno ale ile to nie wiem....
agi28
a życie toczy się dalej
Kinguś cholera go wie czy nie może wyjść dodatni. Niby nie powinien ale z tymi naszymi hormonami to różnie teraz jest to dopiero miesiąc po zabiegu. Z tego co mi mój gin mówił to hormony dopiero po 2-3 m-cach będą normalne.
Chyba ze prawie uważałaś tak samo jak Aga IR
aga_irlandia
hahaha ale smieszne
no co....mozna prawie uwazac.....tlumaczac to to znaczy kusic los hehhe
no co....mozna prawie uwazac.....tlumaczac to to znaczy kusic los hehhe
reklama
kinguś
Nie poddam się
Pisz kiedy tylko będziesz chciałaoj Kingus przepraszam za priva. Ja robilam test ok 10 dni po zabiegu i byl salbo dodatni,na nastaepny dzien juz ledwo ledwo
Jutro się przekonam jak to z moimi hormonamiKinguś cholera go wie czy nie może wyjść dodatni. Niby nie powinien ale z tymi naszymi hormonami to różnie teraz jest to dopiero miesiąc po zabiegu. Z tego co mi mój gin mówił to hormony dopiero po 2-3 m-cach będą normalne.
Uważałam uważałam, przytulanki zawsze były z prezerwatywą ;-)