reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie.....
Andzeliko....dbaj o Was a ja zrobie to co obiecałam....
Edytko...zyczę dobrego nastroju...;-) i dziękuje za pamięć...
Alutka...fajnie ze jesteś juz z nami.....
Dilajla...zdrówka,zdrówka......
Szafirek....odpoczywaj ile się tylko da....bedzie dobrze...
Cyniczna....zdecydowanie...powinnas częściej do nas zaglądac...
Gabi,Mirka,Mordoklejka,Guska,Pixella,Katrin,Selenka,Jezyk,
Also,Dilajla...i wszystkie zafasolkowane....pogłaszczcie brzusie od
"cioci".....
Karola,Kinguś,Alicja,Doka,Carri,Syla,Aga Ir,Mała,Niusia,
Ona,Agi,....i wszystkie niewymienione dziewczynki gorąco pozdrawiam i zycze słoneczka w serduszkach....więcej wiary i optymizmu......
Andzeliko....dbaj o Was a ja zrobie to co obiecałam....
Edytko...zyczę dobrego nastroju...;-) i dziękuje za pamięć...
Alutka...fajnie ze jesteś juz z nami.....
Dilajla...zdrówka,zdrówka......
Szafirek....odpoczywaj ile się tylko da....bedzie dobrze...
Cyniczna....zdecydowanie...powinnas częściej do nas zaglądac...
Gabi,Mirka,Mordoklejka,Guska,Pixella,Katrin,Selenka,Jezyk,
Also,Dilajla...i wszystkie zafasolkowane....pogłaszczcie brzusie od
"cioci".....
Karola,Kinguś,Alicja,Doka,Carri,Syla,Aga Ir,Mała,Niusia,
Ona,Agi,....i wszystkie niewymienione dziewczynki gorąco pozdrawiam i zycze słoneczka w serduszkach....więcej wiary i optymizmu......
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka agus
Ja to już chyba w pewnych sprawach nigdy nie będę potrafiła być optymistką:--------(
Dzwoniłam dzisiaj do poradni genetycznej i są nareszcie nasze wyniki.... pozostało tylko uwówić sie na wizytę i poczekać parę tygodni.... ciekawe jak to wygląda???????
Dzwoniłam dzisiaj do poradni genetycznej i są nareszcie nasze wyniki.... pozostało tylko uwówić sie na wizytę i poczekać parę tygodni.... ciekawe jak to wygląda???????
ona26
Fanka BB :)
Agusia lekarz stwierdzil u mnie policystyczne jajniki oba...jestem w szoku...jest mi przykro,czuje sie rozgoryczona.Myslalm ,ze w tym mies zajde w ciaze i bedzie ok.Mowil cos o laparoskopii,jak sie doweidzialam o tym dokaldniej to mi sie slabo zrobilo.Mam dosc
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja pigulek wogole nie mam hehehhe mielismy probowac wiec nie chcialam sie truc...ale chyba bede musiala sie wybrac do lekarza i jednak wziac.....sama nie wiem....
musze wziac te prace bo nie wiem co bedzie w przyszlym roku....firma w ktorej pracuje moj maz juz zwolnila wszystkich i zostal on sam....ale jak tak dalej pojdzie to cos mi sie zdaje ze i zamkna te firme....ech...cos tak czuje
musze wziac te prace bo nie wiem co bedzie w przyszlym roku....firma w ktorej pracuje moj maz juz zwolnila wszystkich i zostal on sam....ale jak tak dalej pojdzie to cos mi sie zdaje ze i zamkna te firme....ech...cos tak czuje
cyniczna
Fanka BB :)
Ona... policystyczne jajniki.... a u ilu lekarzy byłaś? Bo u mnie też zdiagnozowano policystyczne jajniki, w szpitalu wylądowałam i się okazało po badaniach, że guzik, a nie policystyczne jajniki. może pójdź jeszcze do jakiegoś gin?
reklama