reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

o jesteście,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Też się cieszę Szafirku że wróciłam,,,,nie mogłam bez WAS wytrzymać,,,,,,,,,,,,,,,,lekko ni ejest ale muszę dać radę,,,,,,,,

SZFIRKu,,,mocno trzymam kciuki za CIebie,,,,czuję,że się udało!!!!!!!

reklama
oj Kasiek nie bylabym taka pewna ze bede kolejna:-( jakos tego nie czuje niestety!!

a ja dalej leze i leze...
czekam na seriale a potem spac!

Sylcia ,,,,,,ja dwa razy byłam w ciąży i też nigdy nie czułam,,,,,,,,nie miałamżadnych objawów a były 2 kreseczki,,,także spokojnie,,,,pamietaj nie musisz nic czuć pierwszy objaw to brak miesiączki,,także głowa do góry,,,,a napewno mój bociek i u CIebie był,,hehehehehtrzymam kciukasy,,,,,,z całych sił......:-):-):-):-):-):-)

Witam!Cały dzień nie mogłam do was zajrzec i myślałam co u was.

Pixelka ja bardzo,bardzo się cieszę,czułam to już od pewnego czasu.wiem że teraz się martwisz ale musisz wierzyc,że wszystko będzie dobrze,tylko się nie zamartwiaj bo to fasolce nie pomoże,wszystkie mocno trzymamy kciuki:-)

Kasiek wiedziałam że nie wytrzymasz i wrócisz,po prostu z BB jest du dużo łatwiej,ja też teraz myslałam o przerwie żeby się nie nakrecac ale nie wytrzymałam nawet dnia,aż mi łezki poszły,że będziemy dalej walczyc,cos czuję,że razem nam się uda.MNie ta @ w 26 dniu totalnie zaskoczyła ale dzis się cieszę,bo sobie już poszła,tyle że ja teraz nie wiem kiedy będzie owu i czy będzie ale w tym cyklu poprostu nie będę o tym myslec,jeśli się nie uda to po następnej @ pójdę do gina.

Kinguś ja ci życzę coby ci szybko czas przeleciał do tej drugiej @ a potem obys jak najszybciej zobaczyła II krechy:tak:

Aga Irl ja wiedziałam,że jednak będzie u ciebie co testowac:tak:

Mała mocno przytulam,co wiecej mogę zrobic:tak:

Słodziutka wczoraj miałas słaby dzien,dobrze,że wywaliłas z siebie żal,Bóg czyni cuda,ja ci już to kiedyś pisałam,tego cudu ci życzę:-):-)

Agnieszka Aj proszę dię ty też się nie smutaj,piekne zdjęcie,głowa do góry,wszystkie doczekamy cudu:-):-):-):-)

Szafirek mocno sciskam kciuki za testowanie,coś czuję że będą dwie krechy:tak::tak:

Ona26,Dilajla,Gabi,Also,Mirka,Doka,Syla, Selena i wszystkie nie wumienione dziewczyny gorąco pozdrawiam.

Witam Karola.........popatrz,,,mi tez sięwłaśnie skończyła,,,,,,,wychodzi na to że w tym samym czasie stranka i testowanko,,,,,Karola to znak ze uda teraz nam się,,,,,tak mówiłyśmy od poczatku..................hehehehże razem,,tylko jakoś tak te nasze były różnie,,, a Teraz podobnie,,,,,,,,,,,,,,,,,,

reklama
Dziewczyny fajnie ,że jesteście,,,,,,

co ja bym bez WAS zrobiła.......

Cieszę się,że tyle jest już fasolek,,,,,,,,,,,,,,czekam na dzień kiedy już wszystkie doczekają sie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-)buziaki,,,uciekam do M,,,,,,,od dzisiaj staranka,,,hehehhebuziaki

Do góry