D
Dlaczegotak
Gość
Berbelku - kochana ja miałam IDENTYCZNĄ sytuację, kochana nie ma się nad czym zastanawiać ! Dostałam awans , podwyżkę a dwa dni później przyniosłam L4 ciążowe
Oj niegrzeczna dziewczynka ! Nie myśl o nich , pomyśl o swoim dzieciątku , zastrzyk gotówy sie przyda , a kobiety w ciąży zwolnic nie mogą ! a potem urlop macierzyński ..a może i wychowawczy. Ja olałam system dla mojego dzidzi wszystko !
Ewelka- to nie pozostaje ci nic innego jak ... tego - tego
i obym szybko ujrzała twój suwaczek !
Ewa , Daguś - czekam na wasze rozwiązanie , kurde , nie moge sie już doczekac swojego , wczoraj oglądałam filmy z porodu i trochę sie uspokoiłam , wysiłek jest spory , ale za to jaka nagroda !
Izulka - tak jesteśmy dziwne
i dobrze
oby tak dalej !
Joasiu - co do koloru wózka to ja chyba granat z niebieskim , tak żeby nie był za jasny mieszkam w centrum miasta i jasny kolor odpada ...
Ikuś - moje gratulacje! tak sie cieszę że tylisz już dzidziusia w ramionach !
Pozostałe Panienki serdecznie pozdrawiam !

Ewelka- to nie pozostaje ci nic innego jak ... tego - tego

Ewa , Daguś - czekam na wasze rozwiązanie , kurde , nie moge sie już doczekac swojego , wczoraj oglądałam filmy z porodu i trochę sie uspokoiłam , wysiłek jest spory , ale za to jaka nagroda !
Izulka - tak jesteśmy dziwne

Joasiu - co do koloru wózka to ja chyba granat z niebieskim , tak żeby nie był za jasny mieszkam w centrum miasta i jasny kolor odpada ...
Ikuś - moje gratulacje! tak sie cieszę że tylisz już dzidziusia w ramionach !
Pozostałe Panienki serdecznie pozdrawiam !