reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej Magda29 nie smutkuj się powinna się cieszyć że jesteś w ciąży :happy: niedawno pisałaś do Marty żeby była dobrej myśli i żeby sie nie przejmowała :dry: i że masz nadzieję że Ciebie też spotak to co Ją już niedługo ( nio chyba że źle przeczytałam posta :confused: :confused: ) trzymaj się i zrób ten test i ciesz się ciążą. Będziemy Cię wspierać :happy: :happy: :happy: :happy:

daga.p. nie martw się i bądź dobrej myśli jestem z Tobą ;-) a lekarze nie rozumieją naszych dylematów :-p :-p :-p i nie schizuj z tą niepłodnością

odebrałam dziś wyniki z badania histopatologicznego ale nic z tego nie rozumiem bo to po łacinie napisane :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: ale umówiłam się już na jutro na wizytę zobaczymy co Mi powie boje się trochę :no: :no: :no: :no:

reklama
Magda29 napisałaś, że nie masz nic swojego, że nie będzie dobrze - wierz mi, że będzie dobrze, a jeśli jesteś w ciąży - będziesz miała swojego skarba, który zmieni cały Twój świat na lepsze i wtedy egzamin to będzie pryszcz! :tak:

U mnie w szkole ludzie też mają do tyłu egzaminy i każdy po czasie, ale zdaje - czasami ma się pecha i tyle, ale on zawsze mija - zawsze!!!

Moja koleżanka w drugim miesiącu po poronieniu zaszla w ciąże - teraz jej córcia jest całym jej światem!

Ja sobie tłumaczę, że czasami nawet nie wiem, jak bardzo byśmy czegoś chcieli, na Górze mają inne plany i nic na to nie poradzimy!!!

Dasz sobie radę, zobaczysz jeszcze będzie dobrze!!!

M@rta28 , Toleczka, Złośniczka dziękuje Wam kochane. No może zrobię ten teścior .............. :-p ale tylko dlatego, że mnie prosicie :baffled:
Co będzie a jeśli ?? Hmm, no wiem trza żyć dalej ze świadomością i dbać o siebie... koniec z kawą, piwem i obżeraniem ciastkami i chipsami :sick:
A potem może będzie lepiej ??
Dobra wezmę się za siebie ........ ale od jutra ........ :p
Bo czemu niby mam się stresować ? Przecież jestem fajna, miła, szczupła i lubię ludzi, mam prawo jazdy itp ( żartuję )
Ehhh deprecha mnie dopadła. Poprawie się. Słowo :))
:cool2:
To Pa

Magda29 czekam z niecierpliwością na wyniki testu :-D

u Mnie na wyniku pisze że ciąża była obumarła :confused: zobaczymy co lekarz powie

Witajcie Dziewczyny!!!
Bardzo często śledzę wszystkie tematy, którymi sie tu dzielimy. Niestety nie wielę piszę, bo ja ciągle tylko się smucę i rozpamiętuję ,to co było.
Brakuje mi waszego optymizmu, bo muszę czekać na zielone światło.

JoannA25 - myślę, ze modlitwa do JP II moze mieć bardzo duze znaczenie. Ojciec Święty kochał wszystkie dzieci. Moze teraz patrzy na nas z gory, trzymając za raczki nasze małe aniołki. Fajnie by było. Dzieki za dobre słowo.
M@rta28- po moim zabiegu minęło sporo czasu, wiec zielone światło w stronę starań dostałam. Jednak na dzień dzisiejszy czekam na wycięcie migdałów. Mam nadzieję ,ze potem zacznę starania.Nie mogę się juz doczekać.

Magda29 wiem, że jesteś fajna i masz dobre serce - widac to po tym, jak i co piszesz, nie miej do siebie pretensji - każdy ma prawo miec gorszy czas w życiu - my chyba tym bardziej w końcu tyle się działo, w tak krotkim czasie!
Od jutra liczymy na Twoją poprawę w dbaniu o siebie - bez żartow!!! ;-)

Trzymaj się cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!

nulcia nic nie możemy poradzic na to co nam wszystkim się przytrafiło i kazda z nas ma swojego Aniołka głęboko w sercu i tak samo jak Ty wolałaby miec Go przy sobie, ale to tylko marzenie - już nic nie poradzimy!
Ja wierzę, że moj Skarb jest przy mnie i się mną opiekuje, choc wolałabym opiekowac się nim, a żeby był ze mną!

Może powoli też tak zaczniesz myślec, wiem że to trudne, wiem!!!

Ja również poroniłam pod koniec 2002 r a teraz mam 4-letniego Michałka, łatwo w ciązy nie było prawie całą przeleżałam warto było

Takie kobiety, jak Ty dają nadzieję, takim kobietom , jak my!!! :-)

Bardzo chciałabym, żeby i mi się udało, choc niesamowicie boję się porażki!
Jeszcze studiuję i mam nadzieje, że będzie ok(jak już się uda) i nie nie będę musiała robic przerwy,wiem, że zdrowie dziecka jest najważniejsze, więc jak mus to mus - będę leżec!!!:tak:

Buziaki dla Brzdąca!!!

reklama
cześć dziewczyny.

Magda29 - nic się nieprzejmuj. Pierwsza sprawa zrób teścik. Naprawdę, życzę ci żebyś była w ciązy... Ja dostałam zastrzyki na wywołanie i okazało się, że mam torbiel w jajniku...A też się niedawno bałam, że ciąża i teraz mysl sobie iż jednak to było by lepsze...W tym miesiącu niemiałam dni płodnych i niestety niewiadomo jak będzie w przyszłym:-( .
Jesteś fajną, normalną kobietą która przeżywa utratę dziecka i pamiętaj, że masz do tego prawo ( a ten egzamin jeszcze Cię dobija). Mogę Ci tylko poradzić abyś myślała pozytywnie:happy:

Nulcia - ja też czekam na światełko od gina. (zostały mi jeszcze 3 tyg). Gdy to się stało to myślałam, że się niedoczekam. A tu czas zleciał niewiadomo kiedy:cool2:

JoannA - co tam u Ciebie??

Do góry