reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie pierwsza bardzo krwawo, a kolejne dwie to plamienie etc przerwa i $*"$ wie co zanim @. Przepraszam, ale wykańcza mnie to czekanie na @. Plamka - spokój - okres. I okres jakiś też niewiadomo jaki. Czekam na trzeci jak nie powiem na co, a dziś łaskawie plamienia..
Ja czekam na okres ale po moim ostatnim ja już nigdy nie będę pewna że okres oznacza brak ciąży …

reklama
@kasiaa91 Ty tez jeszcze nie dostałaś?? 😅 Ja tez dzisiaj 41dc i tez mam taki mętlik w głowie bo śluzy mam tyle ze hoho 😱 i to w dodatku wyglada jak płodny ALE pojawiają się te niteczki krwi i dzisiaj był bardziej różowy 🤷🏻‍♀️ Mam nadzieje ze jutro bądź pojutrze dostane @ 😅 bo inaczej nie wyrobie się do wizyty u ginekologa. Zazwyczaj krwawię 5 dni… a kto wie jak długo teraz potrwa…

@Mamafasolki nie strasz mnie😱 chciałabym żeby chociaż @ mi sie nie rozregulowała… a byłas z tym problemem u ginekologa? Dużo czytałam, ze po poronieniu często pojawiają się torbiele. Może to może być przyczyna Twoich problemów?

@natala123456 muszę się wybrać, bo ciągle coś...ale po listopadzie mam tak serdecznie dość, że nie chce mi się. Myślę że to po prostu mój organizm szaleje i tyle...ja kiedyś miałam plamienia przed okresem, próbowaliśmy to regulować dupkiem, nic to nie dało, poziom chyba też był ok, potem ciąża, kp i poronienie... Mnie bardziej martwi, że wygląda na to, jakby moja faza lutealna raz była 10-12 dni, a raz 16-18. I nie wiem czy tak może być czy coś nie tak ...

Mam ostatni dużo pracy i jakoś nawet nie mam serca do dbania o siebie, diety. Jedyne co to faktycznie regularnie fitness czy inny sport. Ale muszę się ogarnąć jakoś 🙈

Kochana, my nadal w jednym kawałku 😂 w środę wizyta, do której miałam nie dotrwać, ale cóż. Próbowałam już wszystkiego z tych "domowych" sposobów wywoływania, ale małej się nie spieszy na ten świat, więc odpuściłam 😂 jedyny plus tego wszystkiego, że dom jest tak czysty, że można jeść z podłogi i próbujemy nadrobić z mężem seksy na czas połogu 🙈

reklama
Kochana, my nadal w jednym kawałku 😂 w środę wizyta, do której miałam nie dotrwać, ale cóż. Próbowałam już wszystkiego z tych "domowych" sposobów wywoływania, ale małej się nie spieszy na ten świat, więc odpuściłam 😂 jedyny plus tego wszystkiego, że dom jest tak czysty, że można jeść z podłogi i próbujemy nadrobić z mężem seksy na czas połogu 🙈
Oj biedna! Trzymam kciuki żeby poszło szybko;) i bezpiecznie!

Do góry