reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie pierwsza bardzo krwawo, a kolejne dwie to plamienie etc przerwa i $*"$ wie co zanim @. Przepraszam, ale wykańcza mnie to czekanie na @. Plamka - spokój - okres. I okres jakiś też niewiadomo jaki. Czekam na trzeci jak nie powiem na co, a dziś łaskawie plamienia..
Ja czekam na okres ale po moim ostatnim ja już nigdy nie będę pewna że okres oznacza brak ciąży …

reklama
@kasiaa91 Ty tez jeszcze nie dostałaś?? 😅 Ja tez dzisiaj 41dc i tez mam taki mętlik w głowie bo śluzy mam tyle ze hoho 😱 i to w dodatku wyglada jak płodny ALE pojawiają się te niteczki krwi i dzisiaj był bardziej różowy 🤷🏻‍♀️ Mam nadzieje ze jutro bądź pojutrze dostane @ 😅 bo inaczej nie wyrobie się do wizyty u ginekologa. Zazwyczaj krwawię 5 dni… a kto wie jak długo teraz potrwa…

@Mamafasolki nie strasz mnie😱 chciałabym żeby chociaż @ mi sie nie rozregulowała… a byłas z tym problemem u ginekologa? Dużo czytałam, ze po poronieniu często pojawiają się torbiele. Może to może być przyczyna Twoich problemów?

@natala123456 muszę się wybrać, bo ciągle coś...ale po listopadzie mam tak serdecznie dość, że nie chce mi się. Myślę że to po prostu mój organizm szaleje i tyle...ja kiedyś miałam plamienia przed okresem, próbowaliśmy to regulować dupkiem, nic to nie dało, poziom chyba też był ok, potem ciąża, kp i poronienie... Mnie bardziej martwi, że wygląda na to, jakby moja faza lutealna raz była 10-12 dni, a raz 16-18. I nie wiem czy tak może być czy coś nie tak ...

Mam ostatni dużo pracy i jakoś nawet nie mam serca do dbania o siebie, diety. Jedyne co to faktycznie regularnie fitness czy inny sport. Ale muszę się ogarnąć jakoś 🙈

Kochana, my nadal w jednym kawałku 😂 w środę wizyta, do której miałam nie dotrwać, ale cóż. Próbowałam już wszystkiego z tych "domowych" sposobów wywoływania, ale małej się nie spieszy na ten świat, więc odpuściłam 😂 jedyny plus tego wszystkiego, że dom jest tak czysty, że można jeść z podłogi i próbujemy nadrobić z mężem seksy na czas połogu 🙈

reklama
Kochana, my nadal w jednym kawałku 😂 w środę wizyta, do której miałam nie dotrwać, ale cóż. Próbowałam już wszystkiego z tych "domowych" sposobów wywoływania, ale małej się nie spieszy na ten świat, więc odpuściłam 😂 jedyny plus tego wszystkiego, że dom jest tak czysty, że można jeść z podłogi i próbujemy nadrobić z mężem seksy na czas połogu 🙈
Oj biedna! Trzymam kciuki żeby poszło szybko;) i bezpiecznie!

Do góry