Bardzo niefajny ten sposób na odstawienie, jeżeli został zrobiony za twoimi plecami
Nie, nie został zrobiony za moimi plecami, tata powiedział to przy mnie. Wtedy chciałam żeby mała już się odstawiała powoli bo wracałam do pracy a ona też tak co 2 minuty potrafiła przychodzić do cyca, minutę possać i szla sobie. Nie sądziłam że tak zaraz się po tych słowach odstawi. I potem tak żal mi było.
Tym bardziej że karmienie przyszło mi z taką latwoscia jakbym robiła to od malego. Wszyscy się dziwili że takie małe piersi, taka chuda a tyle mleka że jeszcze inne dzieci dokarmialam. Nie wiem co to zapalenie piersi, nie wiem co to problemy z karmieniem...
Jak się dowiesz o ciąży ciąży będzie 5tc, cesarka w 38tc plus 2tyg zastrzyków po cesarce
Podobno już nie ma darmowych badań prenatalnych na Śląsku
Ale były nie? Sama mi to pisałaś nawet jak się nie mylę? Że w jakimś programie jesteśmy czy coś? Kurde to szybko się to straciło. No ale lekarz też może dać skierowanie żeby były za darmo, myślę że dwa poronienia już do tego kwalifikują się nie? Mi bynajmniej jak jeszcze nie było tych darmowych lekarz dał bezpłatne skierowanie na 2 badania
Prena tal duo, nie prena len
Tak tak. Za trudna ta nazwa dla mnie