To ciekawy miesiąc mnie czeka , ale zawsze to jakieś ramy czasowe ;/U mnie 4 tygodnie po poronieniu beta 11,4
Tyle że nadal okresu brak. Aktualnie 6 tygodni po poronieniu.
reklama
Tez mam taka nadzieje -@Paw2021 mam nadzieje ze nastrój i hormonalny chaos w organizmie będzie się szybko normowała
KatJak
Fanka BB :)
Mi też się zdarzyło ale lekarz mówił że nic się nie stanie tylko że ja zapomniałam po 20 tc ale myślę że to bez znaczenia.Dziewczyny mój lekarz nie odbiera. Zapomniałam na śmierć zrobić wczoraj zastrzyk z heparyny ,myślicie że mogło to zaszkodzić ?
KatJak
Dziewczyny ja z tymi cukrami to jestem po prostu głupia ... Nie ogarniam tego. Mam stwierdzona IO ale taka dość niewielka. Nie pilnuje diety z niskim IG. Ostatnio dietetyk kazała mi sprawdzać cukier na czczo i po 2 h. Na czczo miałam 75-85, natomiast po 2h 90-95, raz po obiedzie gdzie zjadłam frytki było 123. Dietetyk stwierdziła że w ogóle nie pilnuje diety, że te cukry złe i że mam się zmobilizować... Czy na prawdę to źle wygląda po tych 2h? Już na końcówce ciąży to nie gotuje nawet, jem to co jest w domu.
olka11135
Dziewczyny ja z tymi cukrami to jestem po prostu głupia ... Nie ogarniam tego. Mam stwierdzona IO ale taka dość niewielka. Nie pilnuje diety z niskim IG. Ostatnio dietetyk kazała mi sprawdzać cukier na czczo i po 2 h. Na czczo miałam 75-85, natomiast po 2h 90-95, raz po obiedzie gdzie zjadłam frytki było 123. Dietetyk stwierdziła że w ogóle nie pilnuje diety, że te cukry złe i że mam się zmobilizować... Czy na prawdę to źle wygląda po tych 2h? Już na końcówce ciąży to nie gotuje nawet, jem to co jest w domu.
Wydaje mi się, że trochę przesadza, według mnie ładne są te wyniki
KatJak
Dzięki , też tak to odebrałam bo te cukry mierzone byly po posiłkach na pewno nie z niskim IG...Wydaje mi się, że trochę przesadza, według mnie ładne są te wyniki
Dlatego nie rozumiem tego zupełnie. Jeszcze napisała że mój synek jest duży bo nie pilnuje diety... Fakt, jest duży ale od pierwszego USG jest większy niż wynikało z OM. I tak mnie wpędziła w poczucie winy tydzień przed porodem
reklama
Carry88
Moderator
No już bez przesady. To nie są złe wyniki. Cukrzycy ciążowej nie masz? Nie przejmuj się!